. Cina 15ml 5000puffs Kuat bolong Coil Box Disposable Vape kalawan Tipe-C Ngecas Port Produsén jeung Supplier |Bellaga

15ml 5000puffs Kuat Mesh Coil Box Disposable Vape sareng Port Ngecas Tipe-C

Katerangan pondok:

Kotak kubus 3 Disposable 5500 puffs aslina dirancang ku pabrik vape OBS, batré 600 mah, 15 ml E-cair pre-kaeusi, leuwih ti 30 rasa buah béda, 0/20/35/50 mg kakuatan nikotin pikeun pilihan.Coil bolong, langkung kuat.Henteu bocor, henteu kaduruk sareng henteu nyiduh.

Catetan: Rojongan ngaropéa, Logo, pakét, rasa jeung model anyar jsb.


Rincian produk

Tag produk

Émbaran Dasar

Ngaran Kotak kubus 3
Batré 600 mAh, Tipe C
E-cair 15ml
Puff 5500 rebuan
Salt Nic 0\20\35\50 mg
Rasa 10 Rasa
Tipe Ngecas Ngecas Tipe-C
Spésifikasi 23 * 45 * 87,5 mm
Asalna Shenzhen
Rasa Es Peach, Es Strawberry, Es Mangga,
És Blueberry, Buah Campuran, És Énergi,
Es Semangka, Es Anggur, Es Pisang,
Es Apel haseum jsb Nepi ka 30 rasa.

15ml-5000puffs-Powerful-Mesh-Coil-Box-Disposable-Vape-with-Type-C-Charging-Port.webp (1) 15ml-5000puffs-Powerful-Mesh-Coil-Box-Disposable-Vape-with-Type-C-Charging-Port.webp (2) 15ml-5000puffs-Powerful-Mesh-Coil-Box-Disposable-Vape-with-Type-C-Charging-Port.webp (3) 15ml-5000puffs-Powerful-Mesh-Coil-Box-Disposable-Vape-with-Type-C-Charging-Port.webp (4) 15ml-5000puffs-Powerful-Mesh-Coil-Box-Disposable-Vape-with-Type-C-Charging-Port.webp (5) 15ml-5000puffs-Powerful-Mesh-Coil-Box-Disposable-Vape-with-Type-C-Charge-Port.webp (6)

Kumaha Mesen

1. firstly, ninggalkeun alamat surélék anjeun , kami bakal ngahubungan sareng anjeun dina 24 jam.

2. Béjakeun ka kami merek vape anu anjeun resep sareng kuantitas, rasa, tujuan pangiriman.

3. Sakabehna harga bakal dikirim ka anjeun, kaasup harga barang jeung fee pengiriman barang.

4. Jieun pesenan jeung mayar, sanggeus urang narima duit, barang bakal dikirim dina 2 poé.

5. Urang bakal nuturkeun nepi barang Dinamika Transportasi jeung ngabejaan Anjeun unggal robah hambalan.

Catetan: waktos Pangiriman mah béda, ilaharna, 7-15 poé ku hawa, 10-25 poé ku kapal.

 

Punten kontak sareng kami upami anjeun resep kana industri roko éléktronik, kami bakal nawiskeun anjeun inpormasi anu kami terang, barang kualitas pangsaéna sareng harga anu lumayan.Urang dimaksudkeun pikeun ngawangun panjang hubungan bisnis istilah tinimbang supplier basajan, jadi salami kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun ngalakukeun, kami baris mantuan iraha wae.(Miss Viola)


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Rekomendasi produk