. Cina Cina Shenzhen Vape E Rokok Puff & biruang Vaporizer Anyar 5000 Puffs Buah Jus Rasa Disposable Vape Produsén jeung Supplier |Bellaga

Cina Shenzhen Vape E Rokok Puff & biruang Vaporizer Anyar 5000 Puffs Rasa Jus Buah Disposable Vape

Katerangan pondok:

Puff & Bear 5000 Puffs vape gaduh batré 650 mAh sareng 13 ml, arah Lampu jsb.


Rincian produk

Tag produk

Émbaran Dasar

produk Puff & Bear
Puff 5000 Puff
Cairan 13 ml
Uyah nikotin Lemah
Batré 650 mAh
Rasa 1.Blue Razz és
2. És Mint
3. Anggur gletser
4. Inuman Eneicy
5. Kiwi Stranwberry
6. És Samangka
7. Permén kapas
8.Bako
Bungkusan 10 PCS Per Témbongkeun
Balanja Express atanapi pangiriman
pangmayaran mindahkeun bank
persatuan urang Barat
pamayaran online

China-Shenzhen-Vape-E-Rokok-Puffandbear-New-Vaporizer-Pen-Puff-Bar-5000-Puffs-Fruit-Juice-Flavor-Disposable-Vape.webp (7) China-Shenzhen-Vape-E-Rokok-Puffandbear-New-Vaporizer-Pen-Puff-Bar-5000-Puffs-Fruit-Juice-Flavor-Disposable-Vape.webp (9) China-Shenzhen-Vape-E-Rokok-Puffandbear-New-Vaporizer-Pen-Puff-Bar-5000-Puffs-Fruit-Juice-Flavor-Disposable-Vape.webp (10) China-Shenzhen-Vape-E-Rokok-Puffandbear-New-Vaporizer-Pen-Puff-Bar-5000-Puffs-Fruit-Juice-Flavor-Disposable-Vape.webp (12) China-Shenzhen-Vape-E-Rokok-Puffandbear-New-Vaporizer-Pen-Puff-Bar-5000-Puffs-Fruit-Juice-Flavor-Disposable-Vape.webp (13) China-Shenzhen-Vape-E-Rokok-Puffandbear-New-Vaporizer-Pen-Puff-Bar-5000-Puffs-Fruit-Juice-Flavor-Disposable-Vape.webp (14) China-Shenzhen-Vape-E-Rokok-Puffandbear-New-Vaporizer-Pen-Puff-Bar-5000-Puffs-Fruit-Juice-Flavor-Disposable-Vape.webp (15)

FQA

1. Kumaha urang nempatkeun pesenan?

Ngabejaan kami Jumlah item jeung kualitas nu peryogi, Meunangkeun Quote panganyarna;Konfirmasi detil pesenan, Ngahontal Niat Dagang, Kami bakal ngirim pesenan PI; Béjakeun ka kami alamat pengiriman sareng kode pos sareng telepon No telepon, Atur pamayaran;Saatos mastikeun pamayaran, kami bakal ngirim pesenan dina 1-2 dinten kerja (urutan Sampel).

2. Kumaha urang ngalakukeun pembayaran?

Kami nampi Western Union, T / T, Pembayaran Aman Alibaba.

3.Kumaha barang bakal dikirimkeun?
Urang ngilikan via DHL, UPS, TNT, Fedex normally.EMS oge ok.Lamun urutan luhur qty, bisa shipped ku Laut atawa Air.

4.Kumaha pabrik anjeun ngalakukeun ngeunaan kadali kualitas?
Kualitas mangrupikeun prioritas.Urang salawasna ngagantelkeun pentingna hébat kana kontrol kualitas ti tungtung.pabrik urang geus miboga CE, sertifikasi ROHS.

 

Saatos Dijual Service

Perusahaan kami nyandak eupan balik sacara serius sanajan dina pesenan sampel.

Sakur barang anu ngagaduhan masalah anu anjeun pikahoyong ti perusahaan kami bakal nyugemakeun saatos penjualan dumasar kana detil masalah

sarta kami bakal pariksa jeung direngsekeun pikeun anjeun kahiji kalina sakali customer dibagikeun kami.(Miss Viola)


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami