. Cina Kopi Rasa Atomizer Tipe-C Muatan Adat Vaporizer Pen 800 mAh Batré 6,5 ml Vape Produsén jeung Supplier |Bellaga

Kopi Flavor Atomizer Type-C Charge Custom Vaporizer Pen 800 mAh Batre 6.5 ml Vape

Katerangan pondok:

Kopi Rasa Atomizer Tipe-C Biaya Kustom Vaporizer Pen Cina Pabrik Harga Grosir Baterai Kuat Fashion Ecig 880 mAh Batre 6.5ml Vape


Rincian produk

Tag produk

Inpormasi Dasar.

Ngaran Au-031-5
Logo Adat
pesenan leutik Bisa ditarima
Spésifikasi 120 * 25 mm
Asalna Cina
Rasa 8 Rasa
Disaluyukeun OEM, ODM
pakét angkutan Bungkusan Karton
Mérek dagang Auuueeee
Warna Mibanda 12 kelir
Tipe roko éléktronik disposable
OEM Logo: laser engraved, layar sutra, percetakan warna UV
Warna: ngabahas
Paket: ngabahas
tegangan: ngabahas
Permukaan: baking, stiker jsb

Gambar

Kopi-Rasa-Atomizer-Tipe-C-Ngeusian-Kustom-Vaporizer-Pen-China-Pabrik-Grosir-Harga-Powerful-Battery-Fashion-Ecig.webp (8) Kopi-Rasa-Atomizer-Tipe-C-Ngeusian-Kustom-Vaporizer-Pen-China-Pabrik-Grosir-Harga-Powerful-Battery-Fashion-Ecig.webp (9) Kopi-Rasa-Atomizer-Tipe-C-Ngeusian-Custom-Vaporizer-Pen-China-Pabrik-Grosir-Harga-Powerful-Battery-Fashion-Ecig.webp (10) Kopi-Rasa-Atomizer-Tipe-C-Ngeusian-Custom-Vaporizer-Pen-China-Pabrik-Grosir-Harga-Powerful-Battery-Fashion-Ecig.webp (11) Kopi-Rasa-Atomizer-Tipe-C-Ngeusian-Kustom-Vaporizer-Pen-China-Pabrik-Grosir-Harga-Powerful-Battery-Fashion-Ecig.webp (12)

Urutan prosés

1. Mangga ngirim kami sarat anjeun dina model, kuantitas jeung kelir.
2. Urang bakal nyieun hiji invoice proforma nurutkeun tungtutan anjeun kalayan sagala rinci tur gambar, jadi Anjeun bisa pariksa eta promptly tur jelas.
3. Sanggeus mariksa kaPIsarta mastikeun yén sagalana geus rupa, urang bakal nyieun urutan asuransi kiridit.Teras anjeun tiasa mayar nganggo kartu kiridit atanapi TT.
4. Biasana urang bakal ngilikan barang dina 24 jam sanggeus anjeun mayar pesenan.
5. Saatos barang dikirimkeun, penjualan bakal nuturkeun sadaya pembaruan barang sareng nginpokeun ka nasabah dugi ka barang ditampi ku nasabah.Kami bakal ngabéjaan ka nasabah upami aya anomali.

 

Punten kontak sareng kami upami anjeun resep kana industri roko éléktronik, kami bakal nawiskeun anjeun inpormasi anu kami terang, barang kualitas pangsaéna sareng harga anu lumayan.Urang dimaksudkeun pikeun ngawangun panjang hubungan bisnis istilah tinimbang supplier basajan, jadi salami kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun ngalakukeun, kami bakal nulungan di iraha wae.(Cik Viola)

 


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Rekomendasi produk