. Cina E Taboo RGB 1000puff borongan Disposable Lighten Vape Produsén jeung Supplier |Bellaga

E Taboo RGB 1000puff borongan Disposable Lighten Vape

Katerangan pondok:

Fitur:
1. Unik sadaya-dina-hiji glow awak pinuh, nangtung kaluar ti disposables séjén
2. Cairan Kamampuh: 2ml, 20mg / ml nic
3. batré 600mAh, ngarojong max 1000 puffs 'vaping
4. Tips: Puff 5 kali gancang dina 3 detik tetep LED on atawa mareuman.
5. Sertipikat: Patén, CE, Rohs, MSDS & UN38.3 jsb.
6. OEM / ODM nyaéta sadia

Mun anjeun ngarasa kabetot dina produk urang, mangga ngahubungan kuring nalika anjeun sadia.(Cik Jade)


Rincian produk

Tag produk

Item Nembongkeun

4_4e4f8ea9-813d-4741-9f6a-48f3d281d24a_1800x1800 85712_152601 131817_745476 522090_325640 554613_578038 636184_775154 892675_256155

Daptar rasa

1. És anggur
2. Apel haseum
3. És subur
4. Pinacolada
5. Biru razz
6. És leci
7. Pinklemonade
8. És mangga
9. Bulao mint
10. és strawberry
11. pulas tropis
12. és katumbiri

Gambar Saleresna

1000-Puffs-E-Tabu-RGB-Cahaya-Glowing-Disposable-Vape-Device-Kit-Vaporizer 176248257

Bubuka parusahaan

Shenzhen Bellaga perenahna di Qingquan Raod, Komunitas Longhua, Kacamatan Longhua, Kota Shenzhen, Cina.Kami gaduh pabrik sorangan, kami ogé gaduh tim profésional, insinyur, kami yakin yén kami tiasa nyayogikeun anjeun jasa anu pangsaéna.Kami tiasa nyayogikeun anjeun vape disposable, batré vape, pod kosong, pod disposable, sareng anu sanésna.Sateuacan anjeun nempatkeun pesenan tilu, anjeun tiasa naroskeun ka kuring pikeun detil pesenan massal, sapertos harga unit, rasa barang anjeun, waktos pangiriman anu diperkirakeun, kuring bakal nyobian anu pangsaéna pikeun ngabantosan anjeun sajauh mungkin.

 

FAQ:

Kumaha mesen?

a.Béjakeun ka kami modél sareng jumlah anu anjeun hoyong pesen sareng dimana ngirim barang.

b.Kami bakal ngawalon patarosan anjeun sareng email pikeun konfirmasi, saatos éta kami bakal ngaluarkeun invoice proforma ka anjeun.

c.Mariksa PI sareng mastikeun pikeun kami, kami bakal ngatur produksi ASAP nalika pamayaran ditampi.

 

d.Kami bakal nyandak poto pikeun anjeun pikeun mastikeun sareng nganteurkeun barang pas.
e .Kirim nomer tracking pikeun anjeun sareng lacak barang pikeun anjeun dugi ka anjeun nampi.

Keunggulan Kami

a.Experience ékspor euyeub, insinyur profésional sarta tim, pangalusna sanggeus-diobral.

b.CE, FDA, sertifikasi TPD, jaminan quanlity pangalusna.

c.pangiriman gancang, UPS, Hongkong DHL husus-garis express, lamun barang anjeun cukup badag, urang bisa ngatur pengiriman barang hawa pikeun anjeun.

 

 

 

 


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami