. Cina TPD IVG Ditambah 600puffs Disposable Buah Rasa Produsén Rokok éléktronik jeung Supplier |Bellaga

TPD IVG Ditambah 600puffs Disposable Buah Rasa roko éléktronik

Katerangan pondok:

Saatos kasuksésan ageung tina IVG Bar, kami reueus ngumumkeun IVG Bar Plus +, alat vape disposable anu ngaluarkeun getih anu gaduh 600 puffs bari ngajaga.Mibanda volume leutik, anjeun bisa nyandak eta madhab, tingkat luhur ngurangan rasa buah bakal masihan anjeun pangalaman éndah.Upami Anjeun gaduh puzzles wae, mangga ngahubungan kuring nalika anjeun sadia.(Cik Jade)


Rincian produk

Tag produk

Item Nembongkeun

0IVGDIAMONDDISPOSABLE-REDAPPLEICE_700x700 IVG-Bar-Inten-disposable-vape-pod-kalawan-kotak IVG-Inten-Bar-600-Puffs-Disposable-Kit red_apple_ice-ivg_s_imac

ivg-bar-pink-lemonade0aAShGcn1Gi9W ivg-bar-aheng-mango-1 ivg-bar-mango-lychee

 

Daptar rasa

1. Samangka
2. Beureum Lush És
3. Blackcurrant Menthol
4. Pink Fizz
5. Beureum Apple És
6. Blue Slush És
7. Jambu Biji Kiwi
8. Buah beri biru haseum rasperry
9. Buah beri biru dalima

Spésifikasi

Ngaran barang: IVGbar tambah
Nikotin: 20 mg Nikotin
Puff: 600 Puffs kira-kira.
Batré Batré 500 mAh

Gambar Saleresna

IVG-inten-bar-disposable-e-cig-bungkusan-pic IVG-inten-bar-disposable-e-cig-rentang-pic2 IVG-inten-bar-disposable-pabrik-disegel-kantong IVG-inten-bar-informasi-na-pamakéan-lambar

Jasa Kami

1. Barang nyata, naon anu anjeun bayar nyaéta anu anjeun kéngingkeun.Ulah salempang ngeunaan kualitas.

2. Balesan awal online, upami anjeun gaduh teka-teki, punten tinggalkeun pesen, kami bakal ngabales anjeun sakaligus.

3. Tim profésional, urang boga panalungtikan sarta pamekaran pangabisa urang sorangan kalawan leuwih 10 taun pangalaman ékspor.

4. téhnologi Alus, pabrik urang sorangan boga parabot canggih pikeun mastikeun kualitas barang.

5. Pangiriman gancang, kami bakal ngatur pengiriman barang anu pas pikeun anjeun, anu bakal ngabantosan anjeun pikeun ngagentos parsél pas.

6. Alus jasa saatos-diobral, lamun geus recieved item cacad, atawa lepat sareng prodcuts kami, mangga candak sababaraha poto, atawa ngarekam video pikeun nembongkeun kami, kami bakal méré Anjeun sollution pangalusna.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami