spanduk_utama

lieur

  • Lio Boom 10 Ml Harga Grosir Anyar E- roko Disposable Vape

    Lio Boom 10 Ml Harga Grosir Anyar E- roko Disposable Vape

    Lio Boom mangrupikeun vape kalayan 10 ml, éta coil bolong sareng kapasitas tank raksasa.Kalawan 3500 Puffs, sarta kaluar packing bisa ngaropéa, Cai mibanda 21 rasa runtuyan buah.Ieu ngan cara bebas tar pikeun ngarasakeun roko!

  • Grosir Lio Boom Disposable Vape 3500puffs Pod 1400mAh 10ml

    Grosir Lio Boom Disposable Vape 3500puffs Pod 1400mAh 10ml

    Fitur Ukuran: Ø24.5 x 100mm Kapasitas: 10ml (5%) Résistansi: 1.0Ω Batré: 1400mAh Puffs: 3500 Bungkusan: 10pcs / Box, 300pcs / Karton Katerangan LIO BOOM teh monster rasa newest tina runtuyan LIO disposable kawentar, ukuran leutik. tapi power.It badag hadir kalawan coil nangtung pre-soaked, nu leuwih stabil sarta rasa pangalusna.Powered by 1400mAh built-in batré jeung kaluaran 12W sarta dilengkepan 10ml pre-filled e-cair, alat ngarojong ngeunaan 3500+ puffs.Salaku tambahan, 22 rasa anu luar biasa mangrupikeun pilihan ...