spanduk_utama

Lio

  • Lio Nano 3500 Puff 7ml Cloud Pod Rasa Vape Pangalusna

    Lio Nano 3500 Puff 7ml Cloud Pod Rasa Vape Pangalusna

    Lio Nano mangrupikeun alat vape disposable kalayan desain gaya pen sareng coil bolong.Ieu ngandung 7 ml, 5% uyah nikotin, e-jus na vape nepi ka 3500 puffs kalawan 20 packing luar béda, nu bisa ngahontal tujuan waterproof, anti serelek.

     

  • Lio Boom 10 Ml Harga Grosir Anyar E- roko Disposable Vape

    Lio Boom 10 Ml Harga Grosir Anyar E- roko Disposable Vape

    Lio Boom mangrupikeun vape kalayan 10 ml, éta coil bolong sareng kapasitas tank raksasa.Kalawan 3500 Puffs, sarta kaluar packing bisa ngaropéa, Cai mibanda 21 rasa runtuyan buah.Ieu ngan cara bebas tar pikeun ngarasakeun roko!

  • Grosir Lio Boom Disposable Vape 3500puffs Pod 1400mAh 10ml

    Grosir Lio Boom Disposable Vape 3500puffs Pod 1400mAh 10ml

    Fitur Ukuran: Ø24.5 x 100mm Kapasitas: 10ml (5%) Résistansi: 1.0Ω Batré: 1400mAh Puffs: 3500 Bungkusan: 10pcs / Box, 300pcs / Karton Katerangan LIO BOOM teh monster rasa newest tina runtuyan LIO disposable kawentar, ukuran leutik. tapi power.It badag hadir kalawan coil nangtung pre-soaked, nu leuwih stabil sarta rasa pangalusna.Powered by 1400mAh built-in batré jeung kaluaran 12W sarta dilengkepan 10ml pre-filled e-cair, alat ngarojong ngeunaan 3500+ puffs.Salaku tambahan, 22 rasa anu luar biasa mangrupikeun pilihan ...
  • Lio Bee Lit 6ml Custom Vaporizer Pen Rokok Electronic Disposable

    Lio Bee Lit 6ml Custom Vaporizer Pen Rokok Electronic Disposable

    Lio Bee Lit mangrupikeun vape 6 ml kalayan warna belang pelangi.Cai mibanda 3% jeung 5% uyah Nic sarta rojongan pikeun OEM, 20 Rasa sadia pikeun milih, bolong coil tiasa nawiskeun aliran hawa stabil.Vape disposable gampang dianggo, henteu tiasa dicas deui bakal ngahémat waktos anjeun.Daya tahan adonan 1300 mah cukup pikeun dianggo.Biasana, éta 10 lembar kotak kalayan rasa, sareng 300 lembar karton, beuratna 17kg.Panungtungan tapi teu saeutik,MOQ ngan 100 lembar.

     

  • Ijoy Lio Nano Disposable Vape Kit 800 Puffs

    Ijoy Lio Nano Disposable Vape Kit 800 Puffs

    Jual Panas Baru Datang Ijoy Lio Nano Disposable Vape Kit 800 Puffs 650Mah Disposable Pod Vape Pen Ecig Disposable Vape

    LIO NANO nyaéta coil pangleutikna disposable di dunya, ngan 25g / 6.5mm, ukuran leutik tapi awan badag.Éta hadir sareng desain tarikan & maén anu dipaténkeun.Powered by 650mAh diwangun-di batré jeung kaluaran 12w, sarta 3ml prefilled e-cair, 800+ puffs.Salaku tambahan, 20 rasa anu luar biasa nyaéta pilihan, pod transparan pikeun gampang mariksa tingkat e-cair.(Linda)