. Cina OEM borongan Fume Disposable Vape Pen Rokok Electronic Kosong 10000 Puff Pod Adat Vaporizer Pen Produsén jeung Supplier |Bellaga

OEM Grosir Fume Disposable Vape Pen Rokok Éléktronik Kosong 10000 Puff Pod Custom Vaporizer Pen

Katerangan pondok:

Ieu vape OEM, batré 650 mAh, cair refillable, 5% nikotin vape, 3% nikotin vape, bolong coil dua, aliran hawa adjustable vape, 10 rasa vape.


Rincian produk

Tag produk

Pod Custom Logo Anjeun Vapes 20ml E Liquid tornado vape E Rokok E Cig Toko 10000 Puffs Grosir Disposable Vape Pen

Modél OEM 10000 Puffs
Kapasitas batré 650 mAh (fungsi isi ulang)
Kapasitas Jus 20 ml
Nikotin 5%
Puff 10000 puff
Ukuran 95,5 * 30 * 30 mm
Rentang kakuatan 16-24 W
Résistansi Coil 1,2 ohm * 2
Fungsi Aliran hawa adiustable
Voltaseu 3.6 V
10 pilihan rasa Apel haseum
Strawberry samangka
Strawberry Kiwi
És Strawberry
És Anggur
Pelangi Candy
Bluerazz És
És Mangga
És Damai
Campuran Buah
Botolna kelir béda bisa ngaropéa
OEM\ODM kacida wilujeng sumping

OEM-Grosir-Fume-Disposable-Vape-Pen-Empty-Electronic-Rokok-10000-Puff-Pod-Custom-Vaporizer-Pen.webp (9) OEM-Grosir-Fume-Disposable-Vape-Pen-Empty-Electronic-Rokok-10000-Puff-Pod-Custom-Vaporizer-Pen.webp (10) OEM-Grosir-Fume-Disposable-Vape-Pen-Empty-Electronic-Rokok-10000-Puff-Pod-Custom-Vaporizer-Pen.webp (11) OEM-Grosir-Fume-Disposable-Vape-Pen-Empty-Electronic-Rokok-10000-Puff-Pod-Custom-Vaporizer-Pen.webp (12) OEM-Grosir-Fume-Disposable-Vape-Pen-Empty-Electronic-Rokok-10000-Puff-Pod-Custom-Vaporizer-Pen.webp (13) OEM-Grosir-Fume-Disposable-Vape-Pen-Empty-Electronic-Rokok-10000-Puff-Pod-Custom-Vaporizer-Pen.webp (14)

Kumaha mesen
1. Ngabejaan urang model jeung kuantitas rék mesen.
2. Urang bakal ngawalon ka anjeun kalawan email pikeun ngonfirmasi sanggeus éta, urang bakal ngalakukeun anjeun hiji Invoice Proforma.
3. Mariksa PI tur mastikeun eta pikeun urang, urang bakal ngatur produksi ASAP nalika pembayaran narima.
4. Kami bakal nyandak poto pikeun anjeun pikeun mastikeun sareng nganteurkeun barang pas.
5. Kirim nomer tracking pikeun anjeun sarta lagu barang pikeun anjeun nepi ka anjeun meunang eta.

Punten kontak sareng kami upami anjeun resep kana industri rokok éléktronik, kami bakal nawiskeun anjeun inpormasi anu kami terang,

barang kualitas pangalusna sarta harga lumrah.Urang dimaksudkeun pikeun ngawangun panjang hubungan bisnis istilah tinimbang supplier basajan,

jadi salami mungkin, urang bakal mantuan dina iraha wae.(Miss Viola)


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami