. Cina Viva disposable THC / CBD 2ml USB Ngecas Vape Pen Produsén jeung Supplier |Bellaga

Viva Disposable THC / CBD 2ml USB Ngecas Vape Pen

Katerangan pondok:

1. 304 staining steel

2. kapasitas 2ml

3. PCTG Kamar

4. Gampang ngeusian minyak

5. 1.2 Ω unsur pemanasan keramik

6. cap silicone cageur

7. Beda warna, beda galur


Rincian produk

Tag produk

Spésifikasi
Pos Puseur 316L SS
Karya Seni Tube Stiker
Waktu Ngecas 50 mnt
Low-vol tage Protéksi
Protéksi potong kompas
Ngecas Protéksi
Aliran Udara Bawah
Sumuhun
Warna LED bodas
Kapasitas 2ml
Puffs Kira-kira 40 puffs
Ukuran produk 14*101mm


Item Nembongkeun
YD-2211-2ml 食品级不锈钢中心管 YD-2211-海报
YD-2211-2ml YD-2211-海报1
YD-2211-2ml-油仓 YD-2211-海报2
YD-2211-方便注油
Waktos Gawé
Kusabab waktos damel anu béda-béda di unggal nagara, bakal aya tunda dina komunikasi, tapi pesen bakal dibales dina hiji dinten kerja.
Mun anjeun mibanda patalékan ngeunaan produk, mangga ngarasa Luncat ngahubungan kami.Kami nyobian nyayogikeun anjeun Palayanan Palanggan Pangsaéna.
FAQ:

1. Kumaha mesen?
a.Béjakeun ka kami modél sareng jumlah anu anjeun hoyong pesen sareng dimana ngirim barang.
b.Kami bakal ngawalon patarosan anjeun sareng email pikeun konfirmasi, saatos éta kami bakal ngaluarkeun invoice proforma ka anjeun.
c.Mariksa PI sareng mastikeun pikeun kami, kami bakal ngatur produksi ASAP nalika pamayaran ditampi.
d.Kami bakal nyandak poto pikeun anjeun pikeun mastikeun sareng nganteurkeun barang pas.
e .Kirim nomer tracking pikeun anjeun sareng lacak barang pikeun anjeun dugi ka anjeun nampi.
2. Keunggulan Kami
a.Experiince ékspor euyeub, insinyur profésional sarta tim, pangalusna sanggeus-diobral.
b.CE, FDA, sertifikasi TPD, jaminan quanlity pangalusna.
c.pangiriman gancang, UPS, Hongkong DHL husus-garis express, lamun barang anjeun cukup badag, urang bisa ngatur pengiriman barang hawa pikeun anjeun.

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami