spanduk_utama

WOTOFO Mega+

  • WOTOFO Mega + 2500puffs 7ml Desain Warni Disposable Vape

    WOTOFO Mega + 2500puffs 7ml Desain Warni Disposable Vape

    1. Mega + mangrupakeun anggota anyar ti séri Mega.Ieu alat disposable munggaran Wototo kalayan silikon drip tip desian.

    2. Lima skéma warna aradient béda jeung cap luhur tembus masihan alat ieu penampilan modern jeung elegan.

    3. Mega + mangrupakeun alat disposable ngawangun kalam ci sarta stylish.Ukuran anu kompak atanapi pulpén vape ieu ngagampangkeun pikeun dibawa dina saku atanapi dompet.

    4. Kalawan 7ml e-cair.Mega + nyadiakeun Sun ka 2500 nuffe.

    5. nexMESH Téhnologi dipaké dina alat, nyieun vanor lemes jeung euyeub.