. Cina YD2205-CBD Disposable Minyak Kandel Vape Pen 2ml Produsén jeung Supplier |Bellaga

YD2205-CBD Disposable Minyak Kandel Vape Pen 2ml

Katerangan pondok:

1. 2ml, kapasitas badag

2. Rechargable, ngecas USB

3. sél batré 300mAh

4. 1.2Ω unsur pemanasan keramik

5. Gampang ngeusian minyak

6. 304 staining steel

7. Tegangan adjustable (2.6,3.3, 3.8V)

Produk éta ngan ukur nampi pesenan OEM, anu hartosna ngan ukur tiasa ngadamel logo anjeun, desain, yén kuantitas pesenan minimum bakal béda ti anu anjeun mésér barang merek anu aya, upami anjeun hoyong terang langkung rinci, mugia anjeun tiasa ngahubungi kuring nalika anjeun sayogi. .(Cik Jade)

 


Rincian produk

Tag produk

Spésifikasi

Kapasitas 2ml
Puffs Kira-kira 40 puffs
Ukuran produk 21,5 * 11,5 * 101mm
Bahan PCTG
Tegangan Gawé 2.6V~3.8V
Batré 300mAh
Preheat Sumuhun

Item Nembongkeun

YD-2205_asm-尺寸 YD-2205_asm-海报 YD-2205_asm-海报-1 YD-2205_asm-海报-2 YD-2205_asm-没有重金属 YD-2205_asm-食品级不锈钢

Fitur:

1. Taya isin pikeun ngajalankeun batré, ngecas USB bisa mantuan Anjeun ngajawab kagok ieu.

2. Desain warna Macaron, unsur outlook geulis dicampurkeun nepi pangalaman rasa buah lila-langgeng bakal ngaleupaskeun pikiran anjeun, ngurangan kacapean.

3. Desain ukuran leutik bisa dicokot madhab, gaya dibikeun pikeun item leutik, volume badag pikeun kapasitas tinggi.

Kumaha mesen?

a.Béjakeun ka kami modél sareng jumlah anu anjeun hoyong pesen sareng dimana ngirim barang.

b.Kami bakal ngawalon patarosan anjeun sareng email pikeun konfirmasi, saatos éta kami bakal ngaluarkeun invoice proforma ka anjeun.

c.Mariksa PI sareng mastikeun pikeun kami, kami bakal ngatur produksi ASAP nalika pamayaran ditampi.

d.Kami bakal nyandak poto pikeun anjeun pikeun mastikeun sareng nganteurkeun barang pas.

e .Kirim nomer tracking pikeun anjeun sareng lacak barang pikeun anjeun dugi ka anjeun nampi.

Sertifikasi kami

CE证书图_副本 证书图_副本


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami