ANYAR

PRODUK

  • 15ml 5000puffs Kuat Mesh Coil Box Disposable Vape sareng Port Ngecas Tipe-C

    15ml 5000puffs Kuat bolong Coil Box Disposabl ...

    Inpormasi Dasar Ngaran Cube Box 3 Batré 600 mAh, Tipe C E-cair 15ml Puff 5500 puff Salt Nic 0\20\35\50 mg Rasa 10 Rasa Ngecas Tipe Tipe-C Ngecas Spésifikasi 23*45*87.5mm Asal Shenzhen Rasa Peach És , És Strawberry, És Mangga, És Blueberry, Buah Campuran, És Énergi, És Semangka, És Anggur, És Pisang, És Apel haseum jeung sajabana Nepi ka 30 rasa.Kumaha Mesen 1. firstly, ninggalkeun alamat surélék anjeun, kami bakal ngahubungan sareng anjeun dina 24 jam.2. ...

  • YD2205-CBD Disposable Minyak Kandel Vape Pen 2ml

    YD2205-CBD Disposable Minyak Kandel Vape Pen 2ml

    Spésifikasi Kapasitas 2ml Puffs Around 40puffs Ukuran Produk 21.5 * 11.5 * 101mm Bahan PCTG Tegangan Gawé 2.6V ~ 3.8V Batré 300mAh Preheat Sumuhun Item Témbongkeun Fitur: 1. Taya isin pikeun ngajalankeun batré, ngecas USB bisa mantuan Anjeun ngajawab kagok ieu.2. Desain warna Macaron, unsur outlook geulis dicampurkeun nepi pangalaman rasa buah lila-langgeng bakal ngaleupaskeun pikiran anjeun, ngurangan kacapean.3. Desain ukuran leutik bisa dicokot madhab, gaya dipasrahkeun pikeun barang leutik, badag ...

  • Viva Disposable THC / CBD 2ml USB Ngecas Vape Pen

    Viva Disposable THC / CBD 2ml USB Ngecas Vape Pen

    Spésifikasi Center Post 316L SS Tube Artwork Sticker Ngecas Waktos 50min Low-vol tage Protetion Shortcut Protection Ngecas Protetion Bottom Airflow Sumuhun LED warna bodas Kapasitas 2ml Puffs Kira-kira 40puffs Ukuran Produk 14 * 101mm Item Nembongkeun Waktos Gawé Alatan waktu gawé béda di unggal nagara, bakal aya reureuh dina komunikasi, tapi pesen bakal diwaler dina hiji workday.Upami anjeun gaduh patarosan ngeunaan produk, mangga ngahubungi ...

  • 2022 Cina Anyar 10000 Puffs Disposable Vape sareng 20ml Ejuice Electronic Vape OEM White Label Harga Pabrik

    2022 Cina Panganyarna 10000 Puffs Disposable Vape w...

    Katerangan Data Ngaran Produk Yeer Bar Puffs 10000 Puffs Cair 20 ml Coil Mesh Coil Résistansi 1 ohm Diménsi 101 * 47 * 23 mm Batré Tipe C gancang Ngecas 550 mAh Spésifikasi 200 Pcs per karton Inhale Way MTL sareng DTL MOQ 2000 Potongan Per Rasa (OEM) Lemongrass Lemongrass Strawberry Milkshake Kiwi Markisa Jambu Semangka és Lidah Blackberry Anggur Blackcurrant Peach Blueberry Markisa Blackcurrant lemon Grapefruit Peach Minuman energik Jeruk lemon Strawbe...

  • Cina Shenzhen Vape E Rokok Puff & biruang Vaporizer Anyar 5000 Puffs Rasa Jus Buah Disposable Vape

    Cina Shenzhen Vape E Rokok Puff & bea ...

    Inpormasi Dasar Produk Puff&Bear Puff 5000 Puffs Cairan 13 ml Garam Nikotin Batré Lemah 650 mAh Rasa 1.És Razz Biru 2. És Mint 3. Anggur Glasier 4. Inuman Eneicy 5. Stranwberry Kiwi 6. És Semangka 7. Bungkusan Kapas 8. 10 PCS Per Tampilan Pangiriman Express atanapi pangiriman Pamayaran bank tranfer serikat barat pamayaran online FQA 1. Kumaha urang nempatkeun hiji urutan?Ngabejaan kami Jumlah item jeung kualitas nu peryogi, Meunangkeun Quote panganyarna;Konfirmasi detil pesenan, Rea...

  • E Taboo RGB 1000puff borongan Disposable Lighten Vape

    E Taboo RGB 1000puff Grosir Lampu Disposable...

    Item Nembongkeun Daptar Rasa 1. És Anggur 2. Apel haseum 3. És subur 4. Pinacolada 5. Blue razz 6. És Lychee 7. Pinklemonade 8. És Mangga 9. Blue mint 10. És Strawberry 11. Tropis pulas 12. És peach Perkenalan Perusahaan Gambar Saleresna Shenzhen Bellaga perenahna di Qingquan Raod, Komunitas Longhua, Kacamatan Longhua, Kota Shenzhen, Cina.Kami gaduh pabrik sorangan, kami ogé gaduh tim profésional, insinyur, kami yakin yén kami tiasa nyayogikeun anjeun jasa anu pangsaéna.Kami tiasa nyayogikeun anjeun ...

  • OEM Grosir Fume Disposable Vape Pen Rokok Éléktronik Kosong 10000 Puff Pod Custom Vaporizer Pen

    OEM Grosir Fume Disposable Vape Pen Kosong El ...

    Pod Custom Logo Anjeun Vapes 20ml E Liquid tornado vape E Rokok E Cig Shop 10000 Puffs Grosir Disposable Vape Pen Modél OEM 10000 Puffs Kapasitas Batré 650 mAh (Rechargeable fungsi) Jus Kapasitas 20 ml Nikotin 5% Puff 10000 Puff 10000 * Ukuran 3 mm * 3 Rentang kakuatan 16-24 W Coil Résistansi 1.2 ohm *2 Fungsi Adiustable aliran hawa Tegangan 3.6 V 10 pilihan rasa haseum Apple Strawberry Samangka Strawberry Kiwi Strawberry És Anggur És Pelangi Candy Bluer...

  • Allo Ultra 1600puffs borongan Vape disposable

    Allo Ultra 1600puffs borongan Vape disposable

    Allo Ultra 1600puffs Grosir disposable Vape Spésifikasi Ngaran Item: Allo Ultra Nikotin: 20mg Nikotin Puffs: 1600 Puffs approx.Batré 1000 mAh Kapasitas 6.8mL Produk e-liquid Témbongkeun Daptar Rasa 1. Bako Klasik 2. Ibun 3. Spearmint 4. Jeruk Nanas 5. Samangka Strawberry Kiwi 6. Blue Raspberry Peach 7. Froot B 8. Jeruk Apple 9. Lychee Samangka Strawberry 10. Strawberry Bodas 11. Lemon pink 12. Strawberry 13. Strawberry Atawa...

  • TPD IVG Ditambah 600puffs Disposable Buah Rasa roko éléktronik

    TPD IVG Plus 600puffs Disposable Rasa Buah El...

    Item Nembongkeun Daptar Rasa 1. Samangka 2. Beureum Lush És 3. Blackcurrant Menthol 4. Pink Fizz 5. Beureum Apple És 6. Blue Slush És 7. Kiwi Markisa Buah Jambu 8. Blueberry Asam Rasperry 9. Blueberry Delima Spesifikasina Ngaran Item: IVG bar ditambah Nikotin: 20mg Nikotin Puffs: 600 Puffs approx.Batré 500 mAh Gambar Saleresna Palayanan Kami 1. Barang nyata, anu anjeun mayar mangrupikeun anu anjeun pikahoyong.Ulah salempang ngeunaan kualitas.2. Balasan awal online, upami ...

  • Aslina Airis netes 2600 Puffs Disposable Vape Alat borongan

    Asli Airis Drip 2600 Puffs Disposable Vape ...

    Asli Airis Drip 2600 Puffs Disposable Vape Pen Mangga Ngaraos Luncat Ngahubungan Kami Pikeun Harga Pangsaéna Model No Airis Drip 2600 Puffs Display Tanpa Tampilan Rasa Buah-buahan Series Mechanical Mod Non-Mechanical Variable Voltage Non-Variabel Voltage Variabel Wattage Non-Mechanical Cocog pikeun Sadaya> 18 Percetakan Logo Kalayan Batré Cetak Logo 1200 mAh Percetakan Nikotin 5% Kotak Kado Bungkusan Cair 7 ml Puffs 2600 Puffs Coil Mesh Coil Mini Order Rasa Tunggal 400 PCS Spésifikasi...

  • Kopi Flavor Atomizer Type-C Charge Custom Vaporizer Pen 800 mAh Batre 6.5 ml Vape

    Kopi Rasa Atomizer Tipe-C Charge Custom Vap...

    Inpormasi Dasar.Ngaran Au-031-5 Logo Adat Orde Leutik Ditarima Spésifikasi 120 * 25 mm Asal Cina Rasa 8 Rasa ngaropéa OEM, ODM angkutan pakét Karton Bungkusan Dagang Auuiee Warna Boga 12 kelir Tipe Disposable Electronic Rokok OEM Logo: laser engraved, layar sutra, warna UV percetakan Warna: ngabahas Paket: ngabahas Tegangan: ngabahas Surface: baking, stiker jsb Gambar Prosés Orde 1. Mangga ngirim kami sarat anjeun dina model, quanti ...

  • Low MOQ 100PCS The Cheappest Rechargerable 5000puffs Eonys Maxr Disposable Vape

    Low MOQ 100PCS The Cheappest Rechargerable 5000 ...

    Inpo dasar.Modél No Eonys Maxr Batré 650 mah Nikotin Kakuatan 50 mg Résistansi 1.2 ohm Coils bolong Coils Tipe Rechargerable Disposable Vape Ngecas Port Tipe C Nikotin 5% MOQ 100 Pangiriman 3-15 poé Rasa 10 Asal Cina Sertifikasi CE RoHs Kumaha mesen Eonys Dagang. Punten wartosan kami pikeun terang naon barang, kuantitas, warna, jsb anu anjeun hoyong pesen.2. Proforma invoice (PI) bakal dikirim ka anjeun sakumaha per informasi urutan Anjeun....

NgeunaanUS

company_img

Mimitian ti taun 2015, Bellaga geus jadi supplier waralaba pangbadagna pikeun rokok éléktronik di Cina jeung jutaan konsumén di sakuliah dunya.Kami dedicated ka nyieun No.1 Brand Mall roko éléktronik ku supplying barang sarta jasa pikeun Business to Business, sarta Business to Customer.Kami ditujukeun pikeun janten platform rokok éléktronik panggedéna anu ngamungkinkeun para palanggan ngaraosan sareng ngabagi produk énggal sareng inpormasi industri énggal.