ANYAR

PRODUK

  • Borongan Disposable E Cig 14ml 2% Nic.5000 Puff Vapeak bolong E Rokok Vape

    Borongan Disposable E Cig 14ml 2% Nic.5000 Pu...

    Pabrik Grosir Disposable E Cig 14ml 2% Nic.5000 Puff VAPEAK Mesh E Rokok Vape Spésifikasi: Ngaran modél VAPEAK MESH14 Pod Kapasitas 14ML Coil résistansi rentang MESH Coil Batré Kapasitas 1400Ah A-Grade batré OEM / ODM Kacida ngabagéakeun Rasa 1 .Strawberry És Krim 2 .Anggur Es 4melonSkittle 3 . 5. Peach Blueberry Candy 6 .Blue Razz Lemon 7 .Pink Lemonade 8 .Apple Peach Pear 9 .Mixed Berry 10. Banana Pudding Kustomisasi rasa anu bisa ditarima Sampel Aya ...

  • Voopoo V.Suit Vape Pod Mod Kit 40W 1200mAh

    Voopoo V.Suit Vape Pod Mod Kit 40W 1200mAh

    Mitra: Ukuran: 26mm x 26mm x 100mm Bahan: Plastik Beurat: 69g Kamampuh Batré: 1200mAh diwangun-di batré Kaluaran Daya: 5-40W Tegangan Kaluaran: 3.2-4.2V Résistansi: 0.3-3.0Ω Témbongkeun: 0.54″ Kapasitas Layar OLED 2ml Bahan: PCTG Eusian Tipe: Handap Eusian Résistansi: 1.2Ω (PnP-TR1) 0.8Ω (PnP-TM2) Item Témbongkeun Fitur: Kulit-kawas Desain Palapis 1200mAh Diwangun-di Batré Tipe-C Gancang Ngecas 5-40W adjustable Power Rasa Nyugemakeun ku GENE Chip 0.54-inci OLED Screen Lip Bionic Design Pn...

  • High PRO Max 1500 Puffs Glowing E- Rokok Maskking Disposable Vape

    High PRO Max 1500 Puffs Glowing E- Rokok Ma...

    1500 Puffs Maskking disposable Vape HIGH PRO MAX Rasa Strawberry, , Semangka, Jeruk, Jus, jsb Wadah 4.5ml Nikotin 0%, 5% Résistansi Nikotin 1.7ohm Batré 850mah Puff 1500 Puff Rasa Blueberry, És Dagang, Leci, Leci, Leci Maskking Angkutan Paket Hard Cardboard Box Kumaha mesen:1.Béjakeun modél jeung jumlah nu rék dipesen jeung dimana ngirim barang.2.Kami bakal ngawalon patarosan anjeun sareng email pikeun konfirmasi, saatos ...

  • Maskking Super Cc 2500 Puffs E-Rokok 8,5 ml vape disposable

    Maskking Super Cc 2500 Puffs E-Rokok 8,5 ml...

    2500 Puffs Maskking disposable Vape SUPER CC Flavors OME Wadahna 8.5ml Nikotin 5% Nikotin Résistansi 1.2ohm Batré 1500mah Puff 2500 Puff Rasa Vanilla És Krim, És Mangga, Cappuccino, Jeruk Nipis Pomelo, jsb Kumaha Mérek Dagang urutan Maskking Kotak Produk Katerangan :1.Béjakeun modél jeung jumlah nu rék dipesen jeung dimana ngirim barang.2.Kami bakal ngawalon patarosan anjeun sareng email pikeun konfirmasi, saatosna ...

  • Fizzy Pandora 12000 Puff Disposable Vape 23 Rasa Rokok Éléktronik

    Fizzy Pandora 12000 Puff Disposable Vape 23 Fla...

    Desain panganyarna Fizzy Pandora 12000 Puff Disposable Vape 23 Rasa Rokok Éléktronik Merk FIZZY Nomer modél FIZZY PANDORA Ukuran produk 48*20.6*88mm Kapasitas Batré 650mAh Tipe-C Pod Kapasitas 20ml Salt nic 0% / 2% /5% Puffs nepi ka Flavor Kaunggulan Rokok E 1.Teu aya bau haseup roko deui.2. Tiasa vape dina ranjang.3. Teu kudu jauh ti meja kantor ka vape.4.Vaping dina mobil iraha wae, euweuh kudu purify hawa.5. Dina kalolobaan ...

  • Grosir 10000 Puff 18ml Fizzy Great Disposable Vape Rokok Éléktronik

    Borongan 10000 Puff 18ml Fizzy Great Disposabl ...

    Pedaran produk borongan 10000 Puff Harga 18ml Fizzy Great disposable Vape roko éléktronik disposable Pen Info Dasar.Merek FIZZY Nomer modél FIZZY GREAT Ukuran produk 85.3mm * 53mm Kapasitas Batré 650mAh Tipe-C Kapasitas Pod 18ml Salt nic 5% / 2% /0% Puffs dugi ka 10000 Rasa 30 Kaunggulan Rokok E 1. Henteu bau haseup roko deui.2. Tiasa vape dina ranjang.3. Teu kudu jauh ti meja kantor ka vape.4. Wawuh...

  • ELFWORLD CAKY 7000 PERANGKAT VAPE POD BISA DIREBESKEUN (7000 PUFFS)

    ELFWORLD CAKY 7000 VAPE DISPOSABLE DISPOSABLE...

    ELFWORLD CAKY 7000 boga rasa jeung desain pangalusna, nu hadir kalawan port ngecas Tipe-C.ELFWORLD CAKY 7000 Fitur: ☑0/2/3/5% Garam Nikotin.☑14ML E-liquid.☑Mesh Coil.☑Baterai Rechargeable.☑Baterai 650mAh Terintegrasi.☑15 Rasa Aya.☑10pcs dina kotak display. 200pcs dina karton.Info Perusahaan: Kapasitas: √ 22 jalur perakitan bebas debu √ 2 jalur uji √ 6 jalur paket √ 15 juta pcs per bulan √ 200 karyawan di departemen Quality Control √ 100 karyawan di D&...

  • WOTOFO Mega + 2500puffs 7ml Desain Warni Disposable Vape

    WOTOFO Mega + 2500puffs 7ml Warna-warni Desain Dis ...

    Spésifikasi Ukuran Produk (mm): φ20mm * 115mm Bahan: Food grade silicone +PCTG +SS Kapasitas Batré: 850mAh Tipe Coil: Mesh Coil ku nexMESH Tech Coil Résistansi: 1.1Ω Nic Salt: 50mg / 20mg E-cair Kapasitas: 7.0ml Puff Jumlah: Nepi ka 2500 Item Nembongkeun Daptar Rasa 1. Énergi Cherry 2. Strawberry És Krim 3. peach És Krim 4. Blueberry Raspberry És 5. Anggur És 6. Mangga Mango Multiple 7. Lemon Cola 8. Es samangka 9. Jambu Kiwi Markisa 10. Perusahaan Apel haseum ...

  • Wotofo Vape Pen Ecig Grosir 500mAh 800 Puffs Disposable e rokok

    Wotofo Vape Pen Ecig Grosir 500mAh 800 Puffs...

    WOTOFO Disposable Pod Vape E-Rokok pikeun Dijual Spésifikasi Modél disposable vape Tank kapasitas 2.8ml Puffs Jumlah 800 Puffs Ukuran Produk 14 mm * 102 mm Batré 500mah Nicoltine 0%,2% 5% uyah ncoltine bisa ngaropéa Bahan tina tube Alluminium + karét cet Gambar rinci Info Perusahaan: Kapasitas: √ 22 jalur perakitan bebas debu √ 2 jalur uji √ 6 jalur paket √ 15 juta pcs per bulan √ 200 karyawan di departemen Quality Control √ 100 ...

  • Wotofo Mini Vape Pen 600puffs Rokok Pod Alat

    Wotofo Mini Vape Pen 600 Puff Rokok Pod De...

    Katerangan Produk Asli Wotofo Mini Disposable vape Pen 600puffs Rokok Pod Device Kit 400mAh Batre Disposable Vape Brand Wotofo Iterm name Wotofo Mini Bahan SS + PC Batre 400mah Puffs 600 Kapasitas 2.2ml Rasa 14 Paket 10 pcs per kotak/400pcs per kasus Oem Warna sadia, wilujeng sumping pikeun nempatkeun pesenan!Info Perusahaan: Kapasitas: √ 22 jalur perakitan bebas debu √ 2 jalur uji √ 6 jalur paket √ 15 juta pcs per bulan √ 200 karyawan ...

  • Grosir Wotofo Mega Disposable E Rokok 1500 Puffs Grosir Vaporizer

    Borongan Wotofo Mega Disposable E Rokok 15...

    Katerangan Produk WOTOFO Disposable Pod Vape E-Rokok Dijual Spésifikasi Modél disposable vape Tank kapasitas 5ml Puffs Jumlah 1500 Puffs Ukuran Produk 20 * 105mm Batré 980mah Nicoltine 0%,2% 5% uyah ncoltine tiasa disaluyukeun Bahan tina Tube Alluminium + 1 karét cet Rasa Anggur 2. Es Melon 3. Permen Pelangi 4. Semangka Strawberry 5. Es Lush 6. Es Cola 7. Es Blueberry 8. Es Mangga 9. Es Blackberry 10. Berry Campuran 11. Markisa Ho...

  • WOTOFO coke Bar 5000 Desain anyar roko éléktronik disposable

    WOTOFO Coke Bar 5000 Desain Anyar Disposable Elec ...

    Item Nembongkeun Daptar Rasa És Krim Strawberry ● Rum Strawberry ● És Krim Persik ● Ceri Énergi ● Buah Markisa Jambu Kiwi ● És Krim Mangga ● És Semangka ● Es Krim Samangka ● Es Buah Buah Pisang ● És Buah Berbulu ● Beruang Gummy ● Apel haseum ● És Anggur Ukuran Produk : ø29,44 mm * 108,3 mm ● Kapasitas Batré: 600 mAh ● Kapasitas E-Liquid: 13,0 ml ● Count Puff: Nepi ka 5,000 ● Tipe Coil: Coil bolong ku nexMESH Tech ● Résistansi Coil: 1,2 Ohm ● Uyah Nikotin: /2...

NgeunaanUS

company_img

Mimitian ti taun 2015, Bellaga geus jadi supplier waralaba pangbadagna pikeun rokok éléktronik di Cina jeung jutaan konsumén di sakuliah dunya.Kami dedicated ka nyieun No.1 Brand Mall roko éléktronik ku supplying barang sarta jasa pikeun Business to Business, sarta Business to Customer.Kami ditujukeun pikeun janten platform rokok éléktronik panggedéna anu ngamungkinkeun para palanggan ngaraosan sareng ngabagi produk énggal sareng inpormasi industri énggal.