spanduk_utama

IJOY Punk 4500puffs

  • IJOY Punk 4500puffs Desain Mesh Coil Disposable Pen Vape

    IJOY Punk 4500puffs Desain Mesh Coil Disposable Pen Vape

    SPESIFIKASI:
    • Ukuran: Ø26.5mm * 106mm
    • Kamampuh Batré: 1200mAh
    • Modeu Kaluaran: 11W (3.5V)
    • Tipe ngecas: NO
    • Bahan: PC,PCTG,Stainless Steel
    • Résistansi: 1.1Ω Mesh2 Coil
    • Kapasitas E-cair anu dieusi: 12ml(4500puffs)
    • Nikotin: 50mg / 30mg

    Paket:
    1 * iJOY PUNK DISPOSABLE
    Pertengahan pak: 10 * iJOY PUNK DISPOSABLES

    Upami anjeun leres-leres resep kana produk kami, mugia anjeun tiasa ngantunkeun inpormasi nyata anjeun, sapertos E-mail, WhatsApp, Telegram, WeCaht, teras kuring tiasa langsung ngahubungi anjeun.(Cik Jade)