spanduk_utama

Tangki BB

  • BBTANK C530RB Grosir 500 Puffs Box Mod Mesh Coil Disposable Vape

    BBTANK C530RB Grosir 500 Puffs Box Mod Mesh Coil Disposable Vape

    Top Selling BBTANK Pra-kaeusi Vape Pod pikeun Elextronic Rokok Transparan Cartridge Mini Kit

    BBTANK C530RB Panas pisan sareng tiis, anu karasaeun usum panas.Éta pisan populer di Éropa sareng Australia.Dijieunna tina coil keramik sareng gaduh desain anti bocor.Sagedengeun ti eta, Ieu ngeusi 1.0ml kapasitas 5% uyah nikotin jeung sagala rupa rasa Fruity, nu minuhan kabutuhan susu Anjeun.

  • jual panas THC / CBD disposable vape BBTANK G530

    jual panas THC / CBD disposable vape BBTANK G530

     

     

    The World-kahiji sakabeh kaca disposable kalam vape dina widang canna, BBtank salawasna Wani jadi kahiji pikeun ngembangkeun produk beredar.Kapuasan Greatest ti tungtung klien urang.Kustomisasi Kosong Disposable Vape Pod Kit.
    BBTANK tiasa nampi desain OEM:
    bungkusan ngaropéa:Sadaya bungkusan tiasa ngarobih ukuran supados pas pikeun produk anu béda-béda, desain khusus ogé tiasa ditampi.Pangaruh permukaan:Varnishing / laminasi herang / laminasi matte / stamping panas / embossed / UV / emas / pérak stamping, jsb
  • BBTANK SIM POD Hot E-Rokok Vape Pen 1500 Puffs Disposable Vape

    BBTANK SIM POD Hot E-Rokok Vape Pen 1500 Puffs Disposable Vape

    4th kalungguhan handap BB Gear Cerami Struktur, pemanasan gancang, rasa murni, minyak pernah bocor.Desain portabel sareng ramping, ukuran mini gampang dibawa.Kapasitas batré 350 mAh sareng sirkuit pelindung.Nyumputkeun port ngecas pikeun ngajaga kakuatan anu cekap pikeun ngajalankeun (Teu hariwang batré lemah).Rojongan kalawan rupa-rupa viskositas minyak.

  • BBTANK LIT POD 600 Puffs Harga Grosir Anyar Mini Vape E-roko

    BBTANK LIT POD 600 Puffs Harga Grosir Anyar Mini Vape E-roko

    Cartridge Rechargeable Éléktronik Rokok Éléktronik anu tiasa dieusi E-jus anu tiasa dirobih Pod Vape Pen Puff 600 Vaper Kit, 350mah diwangun-di 100% batré kobalt, waktos vaping anu panjang, pod vape anu tiasa diganti, 4ml uyah nic e-cairan anu tos dieusi, anu paling luhur. pangalaman rasa.5% kakuatan nikotin sadia, leuwih 30 rasa sadia di stock pikeun milih.

     

  • Jual Terpanas Disposable E Cig 0.5/1ml Isi Ulang Minyak Tebal Vape Pen Bbtank

    Jual Terpanas Disposable E Cig 0.5/1ml Isi Ulang Minyak Tebal Vape Pen Bbtank

    Kotak kardus bungkusan Logo sareng bungkusan tiasa disaluyukeun.

    Kumaha ieu SIM POD ngarah pasar.

    BBTANK SIM POD nganggo patén panganyarna tina 4th GEN.Téknologi coil keramik.

    Kami mangrupikeun supplier seueur merek anu kasohor di AS sareng Kanada.

    Cocog jeung rupa-rupa Viskositas Minyak.

    Ngeusian minyak ti handap.Henteu aya watesan pikeun waktos capping.

    Pencét dasar kana atomizer lajeng screw kedap.Greatly ngurangan leakage tina oiling mesin.(Linda)