spanduk_utama

Fume Tambahan

  • Fume Extra 1500Puffs 5% Nikotin Disposable Vape Pen

    Fume Extra 1500Puffs 5% Nikotin Disposable Vape Pen

    The Fume EXTRA nyaeta 1500 puff uyah nikotin disposable vape aslina urang nu datang dina rupa-rupa rasa luar biasa pikeun milih ti.Alat ieu saé pikeun pamula anu hoyong ngalih ka vape anu henteu peryogi ngeusian atanapi ngecas.Naha anjeun pamula anu hoyong kaluar tina rokok tradisional atanapi anjeun pangguna anu berpengalaman anu hoyong seungit maksimal, ieu mangrupikeun vape anu sampurna pikeun ngalengkepan gaya hirup anjeun.Éta ogé saé pikeun iinditan sareng pikeun anu hoyong pangalaman vaping anu langkung diskrit.Kadang-kadang anu asli mangrupikeun anu anjeun peryogikeun pikeun puffing sapopoé.

    Upami anjeun resep kana produk kami, mugia anjeun tiasa ngantunkeun inpormasi anjeun, sapertos E-mai, WhatsApp, WeChat, Telegram supados kuring tiasa ngabales anjeun pas.(Cik Jade)