spanduk_utama

X-Qlusive X-Pro 5500puffs

  • X-Qlusive X-PRO 5500puffs 14ml Vape Disposable

    X-Qlusive X-PRO 5500puffs 14ml Vape Disposable

    Daptar rasa:

    1. Strawberry Samangka
    2. Mangga markisa
    3. Jeruk Nipis Peach
    4. markisa Lemon
    5. És Pisang Mangga
    6. Pink Lemon Oranyeu
    7. Strawberry Kiwi
    8. Buah prambus samangka Lemon
    9. Buah beri biru buah prambus És Anggur
    10. Dalima Jeruk Jambu
    11. És Anggur
    12. Samangka Bubblegum
    13. Apple buah prambus samangka
    14. Strawberry buah prambus buah beri biru
    15. Dabble Apple
    16. Buah beri biru buah prambus Peach És

    Upami anjeun kabetot dina produk kami, ngarepkeun anjeun tiasa ngantunkeun inpormasi nyata anjeun, sapertos alamat email, WhatsApp, Telegram, WeChat, teras urang tiasa langsung ngahubungi anjeun.(Cik Jade)

  • Kadatangan Anyar Hot Sale 14ml Bar Puff Vape pod Disposable Vape Pen E Rokok

    Kadatangan Anyar Hot Sale 14ml Bar Puff Vape pod Disposable Vape Pen E Rokok

    Panjelasan Produk
    X-pro mangrupikeun léngkah salajengna pikeun x-qlusive anu paling populér (3800 Puffs).X-pod mangrupakeun 14ml pinuh ku nic-uyah e-jus sarta lasts pamaké nepi ka 5500 puffs.Alami, angka nu sigana kawas tatarucingan liar, tapi sanggeus ngagunakeun 15 x-qlusive x-pod ieu abdi tiasa ngabejaan Anjeun yen bener bisa lepas 5500 puffs, sarta beuki.

     

    X-qlusive x-pod Disposable bakal janten salah sahiji anu pangsaéna dina jinisna!Dilengkepan kapasitas batré 1500mAh, vape ieu nahan 14ml 5% uyah nikotin sareng cairan.Ieu nempatkeun x-qlusive x-pod dina luhureun daptar lamun datang ka vape langgeng panjang jeung rasa hébat sarta ngawangun rasa quality.Same jeung hit kahiji jeung hit panungtungan.Coba ogé 5500 puff Mesh Disposable énggal!