spanduk_utama

X-QLUSIVE MEGA

  • X-Qlusive Mega 3500puffs Disposable Vape Alat

    X-Qlusive Mega 3500puffs Disposable Vape Alat

    X-Qlusive Mega mangrupikeun alat vape anu tiasa dianggo kalayan desain anu saé sareng tiasa dicas deui.Port Tipe-C anu tiasa dicas deui di handapeun alat, éta tiasa ngajamin anjeun ngabéréskeun serelek terakhir tina E-jus dina tank sadaya waktos.Ieu ngandung 10ml 5% uyah nikotin e-jus jeung vape nepi ka 3500 puffs.Cai mibanda 16 rasa pikeun anjeun milih ayeuna, urang bakal nambahan deui rasa dina mangsa nu bakal datang meureun.Pabrik kami ogé nampi jasa OEM, anjeun tiasa ngalakukeun logo anjeun, merek, desain, ngabagéakeun OEM anjeun nyalira.(Cik Jade)

  • Borongan I Vape 3500 Puff E Rokok X-Qlusive Mega

    Borongan I Vape 3500 Puff E Rokok X-Qlusive Mega

    X-QLUSIVEDisposable Pod Vape E-Rokok pikeun Dijual(Linda)

    Spésifikasi

    Modél vape disposable
    Kapasitas tank 10 ml
    Jumlah Puffs 3500 Puff
    Ukuran produk
    25 * 120 mm
    Batré 650 mah
    Nikotin 5% uyah ncoltine
    Bahan Tube Cat alumunium + karét
    Rasa

    1. És anggur
    2. Apple Peach Strawberry
    3. Mangga Jambu
    4. Strawberry Samangka
    5. Strawberry Kiwi
    6. És Gembur
    7. És Cola
    8. Cherry dalima
    9. Blackberry És
    10. Blueberry És
    11. Mangga markisa
    12. Campur Berry
    13. cau gedang
    14. Bluerazz
    15. És cau
    16. Apple Passionfruit Pir Nanas
  • X-Qlusive Mega Snowflake 3500 Puffs Rupa-rupa Uap Hot Jual Vape Disposable Pangalusna

    X-Qlusive Mega Snowflake 3500 Puffs Rupa-rupa Uap Hot Jual Vape Disposable Pangalusna

    X-Qlusive Mega Snowflake mangrupikeun vape bentuk pulpén kalayan 3500 Puffs, 10 ml E-cair.Awak leutik kapasitas badag, éta cocog pikeun jalma anu resep ngaroko tapi coba nyimpen duit jeung tetep leuwih séhat.Sagedengeun ti eta, teu perlu seuneu pikeun cahayana, nu ngarojong pamakéan mana.sungut karét sarta bolong coil ngajadikeun aliran hawa stabil.