spanduk_utama

X-QLUSIVE VAPE

  • X-Qlusive Vérsi Anyar 2500puffs Disposable Vape

    X-Qlusive Vérsi Anyar 2500puffs Disposable Vape

    Shenzhen Bellaga perenahna di Qingquan Raod, Komunitas Longhua, Kacamatan Longhua, Kota Shenzhen, Cina.Kami gaduh pabrik sorangan, kami ogé gaduh tim profésional, insinyur, kami yakin yén kami tiasa nyayogikeun anjeun jasa anu pangsaéna.Kami tiasa nyayogikeun anjeun vape disposable, batré vape, pod kosong, pod disposable, sareng anu sanésna.Sateuacan anjeun nempatkeun pesenan tilu, anjeun tiasa naroskeun ka kuring pikeun detil pesenan massal, sapertos harga unit, rasa barang anjeun, waktos pangiriman anu diperkirakeun, kuring bakal nyobian anu pangsaéna pikeun ngabantosan anjeun sajauh mungkin.(Cik Jade)

  • X-Qlusive Mega 3500puffs Disposable Vape Alat

    X-Qlusive Mega 3500puffs Disposable Vape Alat

    X-Qlusive Mega mangrupikeun alat vape anu tiasa dianggo kalayan desain anu saé sareng tiasa dicas deui.Port Tipe-C anu tiasa dicas deui di handapeun alat, éta tiasa ngajamin anjeun ngabéréskeun serelek terakhir tina E-jus dina tank sadaya waktos.Ieu ngandung 10ml 5% uyah nikotin e-jus jeung vape nepi ka 3500 puffs.Cai mibanda 16 rasa pikeun anjeun milih ayeuna, urang bakal nambahan deui rasa dina mangsa nu bakal datang meureun.Pabrik kami ogé nampi jasa OEM, anjeun tiasa ngalakukeun logo anjeun, merek, desain, ngabagéakeun OEM anjeun nyalira.(Cik Jade)

  • X-Qlusive X-Pod 3800puffs Disposable Vape Alat

    X-Qlusive X-Pod 3800puffs Disposable Vape Alat

    Shenzhen Bellaga X-Qlusive X-Pod
    X-Qlusive X-Pod mangrupakeun alat vape disposable kalawan desain kotak fashion.Ieu bisa dibikeun dina leungeun anjeun, anjeun tiasa nyimpen eta dina saku anjeun nalika anjeun bade kaluar, ogé ngandung 12ml 5% uyah nikotin e-jus jeung vape nepi ka 3800 puffs kalawan coil bolong.Anjeun tiasa ngarasakeun rasa buah anu langgeng nalika anjeun ngarasa capé.Cai mibanda 24 rasa pikeun anjeun milih ayeuna, urang bakal nambahan deui rasa dina mangsa nu bakal datang meureun.Upami anjeun hoyong ngadamel rasa anjeun nyalira, pabrik kami parantos ngalaksanakeun Vape langkung ti 10 taun, jasa kami moal ngantep anjeun turun.(Cik Jade)

  • X-Qlusive X-Pod 2500 Puffs Sababaraha Warna Kualitas Tinggi Grosir 8 ml Vape

    X-Qlusive X-Pod 2500 Puffs Sababaraha Warna Kualitas Tinggi Grosir 8 ml Vape

    X-Qlusive X-Pod, anu mangrupikeun vape bentuk mini 2500 puffs.Ieu mangrupikeun seri X-Qlusive pola énggal, laris di pasar.Titik anu saé nyaéta 5% nikotin anu tiasa nyugemakeun kabutuhan ngaroko anjeun, dina waktos anu sami, séhat sareng aman.Vape ieu tiasa dikirimkeun ka ampir sadaya nagara di dunya, ditambah MOQ ngan ukur 200 lembar.

    Upami anjeun peryogi langkung spésifikasi, Punten tinggalkeun pesen, kami bakal ngahubungi anjeun dina 24 jam.

  • X-Qlusive 2500 Puffs 2022 Panganyarna 5% Nikotin Vape

    X-Qlusive 2500 Puffs 2022 Panganyarna 5% Nikotin Vape

    X-Qlusive 2500 Puffs mangrupikeun Vape kuboid langsing kalayan sungut plastik sareng awak aluminium.Numutkeun kapasitas tank 7,5 ml, éta tiasa ngaroko 2500 puffs.Tambih Deui, batré kuat 1100 mAh tiasa ngaleungitkeun kacurigaan yén éta tiasa béak listrik sateuacan cairan kosong.Anu paling penting, séri X-Qlusive populer di pasar sareng éta mangrupikeun merek anu kasohor, hartosna kualitas mangrupikeun jaminan.MOQ nyaeta 300 lembar.

    Punten tinggalkeun alamat anjeun pikeun langkung spésifikasi, kami bakal ngahubungi anjeun dina 24 jam.

  • X-Qlusive 2500 puffs Disposable Pod Vape E-Rokok pikeun Dijual

    X-Qlusive 2500 puffs Disposable Pod Vape E-Rokok pikeun Dijual

    Rokok éléktronik mangrupikeun produk éléktronik, anu kedah tahan cai, tahan lebu, sareng tahan leupaskeun, supados komponén éléktronik di jero henteu ruksak sareng mastikeun umur jasana.(Linda)

  • Borongan I Vape 3500 Puff E Rokok X-Qlusive Mega

    Borongan I Vape 3500 Puff E Rokok X-Qlusive Mega

    X-QLUSIVEDisposable Pod Vape E-Rokok pikeun Dijual(Linda)

    Spésifikasi

    Modél vape disposable
    Kapasitas tank 10 ml
    Jumlah Puffs 3500 Puff
    Ukuran produk
    25 * 120 mm
    Batré 650 mah
    Nikotin 5% uyah ncoltine
    Bahan Tube Cat alumunium + karét
    Rasa

    1. És anggur
    2. Apple Peach Strawberry
    3. Mangga Jambu
    4. Strawberry Samangka
    5. Strawberry Kiwi
    6. És Gembur
    7. És Cola
    8. Cherry dalima
    9. Blackberry És
    10. Blueberry És
    11. Mangga markisa
    12. Campur Berry
    13. cau gedang
    14. Bluerazz
    15. És cau
    16. Apple Passionfruit Pir Nanas
  • X-Qlusive Mega Snowflake 3500 Puffs Rupa-rupa Uap Hot Jual Vape Disposable Pangalusna

    X-Qlusive Mega Snowflake 3500 Puffs Rupa-rupa Uap Hot Jual Vape Disposable Pangalusna

    X-Qlusive Mega Snowflake mangrupikeun vape bentuk pulpén kalayan 3500 Puffs, 10 ml E-cair.Awak leutik kapasitas badag, éta cocog pikeun jalma anu resep ngaroko tapi coba nyimpen duit jeung tetep leuwih séhat.Sagedengeun ti eta, teu perlu seuneu pikeun cahayana, nu ngarojong pamakéan mana.sungut karét sarta bolong coil ngajadikeun aliran hawa stabil.

  • Grosir Disposable Vape 3800 Puffs X-qlusive X-Pod sareng roko

    Grosir Disposable Vape 3800 Puffs X-qlusive X-Pod sareng roko

    X-pod mangrupikeun léngkah salajengna pikeun x-qlusive anu kasohor (2500 Puffs).X-pod mangrupakeun 11ml pinuh ku nic-uyah e-jus sarta lasts pamaké nepi ka 3800 puffs.Alami, angka nu sigana kawas tatarucingan liar, tapi sanggeus ngagunakeun 15 x-qlusive x-pod ieu abdi tiasa ngabejaan Anjeun yen eta bener bisa lepas 3800 puffs, sarta beuki.

    X-qlusive x-pod Disposable bakal janten salah sahiji anu pangsaéna dina jinisna!Dilengkepan kapasitas batré 1500mAh, vape ieu nahan 11ml 5% uyah nikotin e cair.Ieu nempatkeun x-qlusive x-pod dina luhureun daptar lamun datang ka vape langgeng panjang jeung rasa hébat sarta ngawangun rasa quality.Same jeung hit kahiji jeung hit panungtungan.Coba ogé 3800 puff Mesh Disposable anyar!(Linda)

  • X-Qlusive Max 6000puffs Disposable Vape Alat

    X-Qlusive Max 6000puffs Disposable Vape Alat

    Shenzhen Bellaga X-Qlusive Max Vape
    X-Qlusive Max nyaéta alat vape disposable kalayan desain gaya pen.Ieu ngandung 12ml 5% uyah nikotin e-jus jeung vape nepi ka 6000 puffs kalawan mode 2 kelir, nu bisa ngahontal tujuan waterproof, moistureproof, anti serelek.Kami ngarepkeun alat kami tiasa masihan anjeun pangalaman anu pangsaéna.(Cik Jade)