spanduk_utama

X-QLUSIVE VAPE

  • X-Qlusive X-PRO 5500puffs 14ml Vape Disposable

    X-Qlusive X-PRO 5500puffs 14ml Vape Disposable

    Daptar rasa:

    1. Strawberry Samangka
    2. Mangga markisa
    3. Jeruk Nipis Peach
    4. markisa Lemon
    5. És Pisang Mangga
    6. Pink Lemon Oranyeu
    7. Strawberry Kiwi
    8. Buah prambus samangka Lemon
    9. Buah beri biru Raspberry És Anggur
    10. Jambu Jambu jeruk dalima
    11. És Anggur
    12. Samangka Bubblegum
    13. Apple buah prambus samangka
    14. Strawberry buah prambus buah beri biru
    15. Dabble Apple
    16. Buah beri biru buah prambus Peach És

    Upami anjeun kabetot dina produk kami, ngarepkeun anjeun tiasa ngantunkeun inpormasi nyata anjeun, sapertos alamat email, WhatsApp, Telegram, WeChat, teras urang tiasa langsung ngahubungi anjeun.(Cik Jade)

  • X-Qlusive 2500 puffs Disposable Pod Vape E-Rokok pikeun Dijual

    X-Qlusive 2500 puffs Disposable Pod Vape E-Rokok pikeun Dijual

    Rokok éléktronik mangrupikeun produk éléktronik, anu kedah tahan cai, tahan lebu, sareng tahan leupaskeun, supados komponén éléktronik di jero henteu ruksak sareng mastikeun umur jasana.(Linda)

  • Kadatangan Anyar Hot Sale 14ml Bar Puff Vape pod Disposable Vape Pen E Rokok

    Kadatangan Anyar Hot Sale 14ml Bar Puff Vape pod Disposable Vape Pen E Rokok

    Panjelasan Produk
    X-pro mangrupikeun léngkah salajengna pikeun x-qlusive anu paling populér (3800 Puffs).X-pod mangrupakeun 14ml pinuh ku nic-uyah e-jus sarta lasts pamaké nepi ka 5500 puffs.Alami, angka nu sigana kawas tatarucingan liar, tapi sanggeus ngagunakeun 15 x-qlusive x-pod ieu abdi tiasa ngabejaan Anjeun yen bener bisa lepas 5500 puffs, sarta beuki.

     

    X-qlusive x-pod Disposable bakal janten salah sahiji anu pangsaéna dina jinisna!Dilengkepan kapasitas batré 1500mAh, vape ieu nahan 14ml 5% uyah nikotin sareng cair.Ieu nempatkeun x-qlusive x-pod dina luhureun daptar lamun datang ka vape langgeng panjang jeung rasa hébat sarta ngawangun rasa quality.Same jeung hit kahiji jeung hit panungtungan.Coba ogé 5500 puff Mesh Disposable énggal!

  • Borongan I Vape 3500 Puff E Rokok X-Qlusive Mega

    Borongan I Vape 3500 Puff E Rokok X-Qlusive Mega

    X-QLUSIVEDisposable Pod Vape E-Rokok pikeun Diobral

    Rasa

    1. És anggur
    2. Apple Peach Strawberry
    3. Mangga Jambu
    4. Strawberry Samangka
    5. Strawberry Kiwi
    6. És Gembur
    7. És Cola
    8. Cherry dalima
    9. Blackberry És
    10. Blueberry És
    11. Mangga markisa
    12. Campur Berry
    13. cau gedang
    14. Bluerazz
    15. És cau
    16. Apple Passionfruit Pir Nanas(Linda)
  • X-Qlusive Vérsi Anyar 2500puffs Disposable Vape

    X-Qlusive Vérsi Anyar 2500puffs Disposable Vape

    Shenzhen Bellaga perenahna di Qingquan Raod, Komunitas Longhua, Kacamatan Longhua, Kota Shenzhen, Cina.Kami gaduh pabrik sorangan, kami ogé gaduh tim profésional, insinyur, kami yakin yén kami tiasa nyayogikeun anjeun jasa anu pangsaéna.Kami tiasa nyayogikeun anjeun vape disposable, batré vape, pod kosong, pod disposable, sareng anu sanésna.Sateuacan anjeun nempatkeun pesenan tilu, anjeun tiasa naroskeun ka kuring pikeun detil pesenan massal, sapertos harga unit, rasa barang anjeun, waktos pangiriman anu dipiharep, kuring bakal nyobian pangsaéna pikeun ngabantosan anjeun sajauh mungkin.(Cik Jade)

  • X-Qlusive Mega 3500puffs Disposable Vape Alat

    X-Qlusive Mega 3500puffs Disposable Vape Alat

    X-Qlusive Mega mangrupikeun alat vape anu tiasa dianggo kalayan desain anu saé sareng tiasa dicas deui.Port Tipe-C anu tiasa dicas deui di handapeun alat, éta tiasa ngajamin anjeun ngabéréskeun serelek terakhir tina E-jus dina tank sadaya waktos.Ieu ngandung 10ml 5% uyah nikotin e-jus jeung vape nepi ka 3500 puffs.Cai mibanda 16 rasa pikeun anjeun milih ayeuna, urang bakal nambahan deui rasa dina mangsa nu bakal datang meureun.Pabrik kami ogé nampi jasa OEM, anjeun tiasa ngalakukeun logo anjeun, merek, desain, ngabagéakeun OEM anjeun nyalira.(Cik Jade)

  • X-Qlusive X-Pod 3800puffs Disposable Vape Alat

    X-Qlusive X-Pod 3800puffs Disposable Vape Alat

    Shenzhen Bellaga X-Qlusive X-Pod
    X-Qlusive X-Pod mangrupakeun alat vape disposable kalawan desain kotak fashion.Ieu bisa dibikeun dina leungeun anjeun, anjeun tiasa nyimpen eta dina saku anjeun nalika anjeun bade kaluar, ogé ngandung 12ml 5% uyah nikotin e-jus jeung vape nepi ka 3800 puffs kalawan coil bolong.Anjeun tiasa ngarasakeun rasa buah anu langgeng nalika anjeun ngarasa capé.Cai mibanda 24 rasa pikeun anjeun milih ayeuna, urang bakal nambahan deui rasa dina mangsa nu bakal datang meureun.Upami anjeun hoyong ngadamel rasa anjeun nyalira, pabrik kami parantos ngalaksanakeun Vape langkung ti 10 taun, jasa kami moal ngantep anjeun turun.(Cik Jade)

  • X-Qlusive X-Pod 2500 Puffs Sababaraha Warna Kualitas Tinggi Grosir 8 ml Vape

    X-Qlusive X-Pod 2500 Puffs Sababaraha Warna Kualitas Tinggi Grosir 8 ml Vape

    X-Qlusive X-Pod, anu mangrupikeun vape bentuk mini 2500 puffs.Ieu mangrupikeun seri X-Qlusive pola énggal, laris di pasar.Titik anu saé nyaéta 5% nikotin anu tiasa nyugemakeun kabutuhan ngaroko anjeun, dina waktos anu sami, séhat sareng aman.Vape ieu tiasa dikirimkeun ka ampir sadaya nagara di dunya, ditambah MOQ ngan ukur 200 lembar.

    Upami anjeun peryogi langkung spésifikasi, Punten tinggalkeun pesen, kami bakal ngahubungi anjeun dina 24 jam.

  • X-Qlusive 2500 Puffs 2022 Panganyarna 5% Nikotin Vape

    X-Qlusive 2500 Puffs 2022 Panganyarna 5% Nikotin Vape

    X-Qlusive 2500 Puffs mangrupikeun Vape kuboid langsing kalayan sungut plastik sareng awak aluminium.Numutkeun kapasitas tank 7,5 ml, éta tiasa ngaroko 2500 puffs.Tambih Deui, batré kuat 1100 mAh tiasa ngaleungitkeun kacurigaan yén éta tiasa béak listrik sateuacan cairan kosong.Anu paling penting, séri X-Qlusive populer di pasar sareng éta mangrupikeun merek anu kasohor, hartosna kualitas mangrupikeun jaminan.MOQ nyaeta 300 lembar.

    Punten tinggalkeun alamat anjeun pikeun langkung spésifikasi, kami bakal ngahubungi anjeun dina 24 jam.

  • X-Qlusive Mega Snowflake 3500 Puffs Rupa-rupa Uap Hot Jual Vape Disposable Pangalusna

    X-Qlusive Mega Snowflake 3500 Puffs Rupa-rupa Uap Hot Jual Vape Disposable Pangalusna

    X-Qlusive Mega Snowflake mangrupikeun vape bentuk pulpén kalayan 3500 Puffs, 10 ml E-cair.Awak leutik kapasitas badag, éta cocog pikeun jalma anu resep ngaroko tapi coba nyimpen duit jeung tetep leuwih séhat.Sagedengeun ti eta, teu perlu seuneu pikeun cahayana, nu ngarojong pamakéan mana.sungut karét sarta bolong coil ngajadikeun aliran hawa stabil.

12Salajengna >>> Kaca 1 / 2