spanduk_utama

CBD / THC vape

  • Viva 2 ml CBD E Rokok pikeun délta 8 Borongan I Vape

    Viva 2 ml CBD E Rokok pikeun délta 8 Borongan I Vape

    spésifikasi:
    (Linda)
    Ukuran 14mm * 101mm
    Kapasitas 2ml
    liang asupan cartridge 4 * 1.6mm (ukuran séjén sadia pikeun ngaropéa)
    Résistansi coil 1.2Ω
    MOQ ngaropéa 3000PCS
    MOQ 10 PCS
    Bungkusan 16×16×10cmmm(pikeun nahan 1000pcs kalawan busa ngajaga)
    Jaminan Kualitas 6 bulan
    Standar QC Standar Perusahaan

  • 510 Panyambung CBD Batré 300/650/900/1100 mah

    510 Panyambung CBD Batré 300/650/900/1100 mah

    510 tipe konektor CBD batré ngan cocog pikeun CBD vape, éta boga 300, 650, 900, 1100 mAh volume batré pikeun chioce Anjeun, mangga perhatikeun yén parameter.Simkuring hoyong nyadiakeun Anjeun sampel saméméh anjeun nempatkeun urutan bulk, borongan kuantitas urutan minimum urang téh 200 lembar, urang tiasa ngalakukeun logos sorangan, produk design sorangan pikeun anjeun ogé.Tapi kuantitas pesenan minimum OEM béda ti MOQ borongan, upami anjeun resep kana batré kami, mugia anjeun tiasa ngahubungi kuring nalika anjeun sayogi.(Cik Jade)

  • Prefilled Minyak Kandel 510 Cartridges 1ml pikeun Kandel CBD Minyak Vape Pen

    Prefilled Minyak Kandel 510 Cartridges 1ml pikeun Kandel CBD Minyak Vape Pen

    Katerangan Produk (Linda)

    spésifikasi:
    Kamampuh: 1.0ml
    liang minyak: 4*2 MM

    Bahan: Keramik & Kaca & Logam
    Ujung tetes: ujung sekrup asup
    Coil: Coil keramik
    Utas: 510
    Wilujeng sumping di OEM & OEM
    Paket:

     

    Bungkusan: 100pcs dina baki kotak busa
    Punten perhatikeun: Cartridges bakal disimpen sacara misah dina Foam Box Tray, sahingga gampang pikeun anjeun ngeusian minyak.

  • Upod CBD / THC Minyak Kosong Pemanasan Chargable Pod

    Upod CBD / THC Minyak Kosong Pemanasan Chargable Pod

    ShenZhen Bellaga Technology Co Ltd mangrupikeun pabrik pabrik terpadu perusahaan sareng departemén dagang sareng pusat desain ti saprak 2012, ngurus utamina dina ngarancang, manufaktur sareng ngékspor rokok éléktronik anu tiasa dianggo nganggo e-cair, produk e-rokok disposable emtpy, kalam vape disposable minyak kandel, jsb. produk, babarengan jeung panalungtikan sarta pamekaran mesin jeung alat.(Cik Jade)