spanduk_utama

Vozol

  • Vozol Bar 1200puffs Disposable Electronic borongan I Vape

    Vozol Bar 1200puffs Disposable Electronic borongan I Vape

    1. Gampang Paké: Inhale langsung ka vape, kalawan euweuh botton atawa setelan ngabingungkeun.

    2. Super ipis, ngan 11.5mm: awak Mini, nicely fits leungeun anjeun, anjeun bisa ngarasakeun vaping iraha wae.

    3. batré kapasitas tinggi: Diwangun-di kalawan 700mAh, rojongan kakuatan kuat leuwih 1200puffs.

    4. Pangalaman flavous punjul: nu 99,5% nikotin murni nyadiakeun Vozol Bar kalawan rasa leuwih murni.

    5. Ergonomically design mouthpiece: Vozol Bar urang mouthpiece dirancang ergonomically, éta bisa nyocogkeun sungut anjeun sampurna, mere leuwih kanyamanan nalika vaping.

    6. Vape healthier: Wadah cair bebas kelas alus di jero téh healthier pikeun pamaké.