spanduk_utama

HQD Cuvie Ditambah

  • HQD Cuvie Ditambah tegangan adjustable 1200puffs Rokok borongan

    HQD Cuvie Ditambah tegangan adjustable 1200puffs Rokok borongan

    Produk ieu henteu dimaksudkeun pikeun dianggo ku jalma sahandapeun umur ngaroko anu sah, henteu ngaroko, awéwé anu hamil atanapi nyusu, atanapi jalma anu ngagaduhan résiko panyakit jantung, darah tinggi, diabetes, atanapi nginum obat pikeun depresi atanapi asma.

    The HQD Cuvie Plus 1200 puff mangrupakeun kalam vape disposable nu boga coil 1.8ohm nu ngaronjatkeun rasa jeung uap.Ieu mangrupikeun vape anu gancang janten populer sanés ngan ukur kusabab aya 32 rasa anu unik, tapi kagaringan sareng genah gaduh alat vape anu tos kaeusi pisan pikaresepeun pikeun jalma-jalma dina perjalanan.Batré 950mAh nyayogikeun vaping sapopoé anu teu kaganggu.

    Lush Ice nyaéta samangka, permen sareng mint - rasa anu pikaresepeun sareng pikaresepeun anu ngajantenkeun nongkrong sareng réréncangan sareng nikmati ker.Lush Ice mangrupikeun rasa anu dirasakeun saatos kaluar dina ombak dugi ka pantai sareng lalaunan ngahontal vape disposable HQD Cuvie Plus 1200 puff.Pikeun ngarasakeun sanggeus kapuasan Peta mangrupakeun pelesir jeung gampang ngagunakeun vape pen.

    Lamun ngarasa kabetot dina produk urang, miharep anjeun bisa ninggalkeun informasi nyata anjeun ku kituna kuring bisa ngabales anjeun pas.(Cik Jade)