spanduk_utama

HQD

  • HQD Cuvie Ultimate 15ml E-cairan Disposable Vape 5000puffs

    HQD Cuvie Ultimate 15ml E-cairan Disposable Vape 5000puffs

    WA RNING

    Produk ieu henteu dimaksudkeun pikeun dianggo ku jalma sahandapeun umur ngaroko anu sah, anu henteu ngaroko, awéwé anu hamil atanapi nyusuan, atanapi jalma anu ngagaduhan résiko panyakit jantung, tekanan darah tinggi, diabetes, atanapi.nginum obat pikeun depresi atawa asma.

    Lamun ngarasa kabetot dina item urang, miharep anjeun bisa ngirim panalungtikan sarta ninggalkeun informasi nyata anjeun, lajeng urang bisa masihan anjeun balesan gancang.(Cik Jade)

     

     

     

  • HQD Cuvie 4000puffs borongan tank Kapasitas Box Vape

    HQD Cuvie 4000puffs borongan tank Kapasitas Box Vape

    1. Rupa-rupa kelir bisa dipilih.rasa anyar ditambahkeun.hadir kalawan 36 rasa populér.

    2. Unggal model dilengkepan tethers fashionable jeung asesoris diperlukeun, ku kituna anjeun bisa nyandak sip a iraha wae, di mana waé jeung narik perhatian dulur di glance a.

    3. Unggal Yolo dilahirkeun pikeun unggal menit tina kahirupan alus anjeun.nozzle 4000 cukup kuat, tapi cukup leutik.

    Mun anjeun ngarasa kabetot dina produk urang, miharep anjeun bisa ngahubungan kuring tanpa ragu.(Cik Jade)

  • HQD XXL adjustable Airflow 4500puffs Disposable E-roko

    HQD XXL adjustable Airflow 4500puffs Disposable E-roko

    1. Ieu dilengkepan batré 1300mAh awet, nu bisa lepas nepi ka kotak seungit jadi kosong.

    2. Gampang pindah antara max na mnt, kalawan airflow handap adjustable, éta bisa pindah antara MAX (sungut kana paru) jeung mnt (diwatesan paru langsung) pikeun ngahontal engapan sampurna!

    3. Mimitina jeung foremost rasa raja, diwangun dina 1.2 Ω bolong coil jeung batré 1300mAh langgeng nyadiakeun rasa euyeub tur nyugemakeun dugi kotak seungit janten kosong.

    Upami anjeun kabetot dina produk urang, hubungi kuring sareng bagikeun inpormasi anu langkung seueur ngeunaan pesenan anjeun.(Cik Jade)

     

  • Disposable Vape HQD Hot 5000puffs 550mAh Grosir Supply

    Disposable Vape HQD Hot 5000puffs 550mAh Grosir Supply

    1. téhnologi atomization unik, némbongkeun rasa hadé.

    2. Bolong struktur inti nangtung, rechargeable.

    3. Tipe C ngecas panganteur, siap dipaké nalika muka kotak.

    4. Ngagabungkeun dua palastik tinggi-tungtung, alloy aluminium sarta PC, panas nembongkeun tékstur multi-lapisan jeung penampilan fashionable Lightweight.

    5. 25 rasa pikeun pilihan Anjeun, Anjeun bisa ngarasakeun pangalaman éndah.

    Lamun ngarasa kabetot dina produk urang, mangga ngahubungan kuring tanpa hesitsation.(Cik Jade)

  • Hqd Bang Rechargeable Atomizer OEM Produk Anyar 3600 Puffs Ngajual Vape Pangalusna

    Hqd Bang Rechargeable Atomizer OEM Produk Anyar 3600 Puffs Ngajual Vape Pangalusna

    Panjelasan Produk

    Ukuran: 46*30*76.5mm
    lalawanan: 1.2Ω
    Kakuatan Range: 7W
    E-cairan Kamampuh: 8.5ml
    Kapasitas batré: 550mAh
    Port ngecas: Tipe-C
  • HQD Cuvie Ditambah tegangan adjustable 1200puffs Rokok borongan

    HQD Cuvie Ditambah tegangan adjustable 1200puffs Rokok borongan

    Produk ieu henteu dimaksudkeun pikeun dianggo ku jalma sahandapeun umur ngaroko anu sah, henteu ngaroko, awéwé anu hamil atanapi nyusu, atanapi jalma anu ngagaduhan résiko panyakit jantung, darah tinggi, diabetes, atanapi nginum obat pikeun depresi atanapi asma.

    The HQD Cuvie Plus 1200 puff mangrupakeun kalam vape disposable nu boga coil 1.8ohm nu ngaronjatkeun rasa jeung uap.Ieu mangrupikeun vape anu gancang janten populer sanés ngan ukur kusabab aya 32 rasa anu unik, tapi kagaringan sareng genah gaduh alat vape anu tos kaeusi pisan pikaresepeun pikeun jalma-jalma dina perjalanan.Batré 950mAh nyayogikeun vaping sapopoé anu teu kaganggu.

    Lush Ice nyaéta samangka, permen sareng mint - rasa anu pikaresepeun sareng pikaresepeun anu ngajantenkeun nongkrong sareng réréncangan sareng nikmati ker.Lush Ice mangrupikeun rasa anu dirasakeun saatos kaluar dina ombak dugi ka pantai sareng lalaunan ngahontal vape disposable HQD Cuvie Plus 1200 puff.Pikeun ngarasakeun sanggeus kapuasan Peta mangrupakeun pelesir jeung gampang ngagunakeun vape pen.

    Lamun ngarasa kabetot dina produk urang, miharep anjeun bisa ninggalkeun informasi nyata anjeun ku kituna kuring bisa ngabales anjeun pas.(Cik Jade)

  • Pantun anyar Hqd Hbar 6000 Puffs Disposable

    Pantun anyar Hqd Hbar 6000 Puffs Disposable

    Panjelasan Produk

    Ukuran: 19*42*82mm
    lalawanan: 1.2Ω
    Kakuatan Range: 7W
    E-cairan Kamampuh: 16ml
    Kapasitas batré: 550mAh
    Port ngecas: Tipe-C
  • HQD Lux adjustable Airflow 1500puffs Disposable borongan roko éléktronik

    HQD Lux adjustable Airflow 1500puffs Disposable borongan roko éléktronik

    1. Nganteurkeun nepi ka 1500 puffs satisfyingly lemes dina ukuran leutik, nu LUX brings Anjeun nilai hébat.

    2. Nyaman dina leungeun jeung sadia dina 5 kelir stylish pikeun anjeun.Ukuran leutik ngagampangkeun pikeun mawa alat ka luar.

    3. LUX nyandak anjeun ngalaman rasa béda jeung parasaan béda, seger, nikmat jeung wanda pikaresepeun.

    4. Powered by a 850mAh diwangun-di batré, ngarojong Type-c ngecas tur ngawengku hiji replaceable 5ml pod nikmat, mere Anjeun pangalaman premium Stylish na ergonomic mouthpiece.

    5. The atomizing coil ensures aliran hawa langsung jeung rasa stabil.Haseup kandel, rasa lemes.

    6. The diwangun-di 1.20 bolong coil jeung batré 850mAh lila-abadi bisa ngompa 1500 puffs.

    7. Coils bolong pikeun lengkepna, leuwih lengkep jeung awan multi-layered.dina waktos anu sasarengan.Téknologi dioptimalkeun pikeun manjangkeun umur coil.

    8. Removable, design nyeuseup magnét gampang dipasang, rod roko bisa loyog jeung sagala rasa peuteuy.

    Lamun ngarasa kabetot dina produk urang, mangga ngahubungan kuring tanpa ragu nanaon.(Cik Jade)

  • HQD Titan 7000puffs Disposable harga borongan roko éléktronik

    HQD Titan 7000puffs Disposable harga borongan roko éléktronik

    1. Tanpa tombol, nyaeta TITAN kompak, draws otomatis, tur mimitian puffing gampang katuhu out of the box, Anjeun ngan perlu ngarasakeun momen.

    2. Unggal TITAN dijieun pikeun anjeun ngarasakeun unggal menit hirup vaping Anjeun.Éta parantos dieusian ku 18ml e-cair dina awakna, tiasa dicas deui sareng cukup kuat pikeun nganteurkeun dugi ka 7000 puff anu nyugemakeun.

    Kami tiasa ngajanjikeun sadaya séri HQD asli, anjeun henteu hariwang ngeunaan kualitasna, upami anjeun leres-leres resep kana barang kami, mugia anjeun tiasa ngahubungi kuring.(Cik Jade)

     

  • 5000puffs Desain Anyar HQD Mvar Disposable vape

    5000puffs Desain Anyar HQD Mvar Disposable vape

    Panjelasan Produk

    Ukuran: 89.7*47*19mm
    lalawanan: 1.2Ω
    Kakuatan Range: 7W
    Kapasitas E-cair: 10ml
    Kapasitas batré: 550mAh
    Port ngecas: Tipe-C
    Puffs: 5000 puffs
  • HQD Disposable Vape 600 1200 2000 4000 7000 Puff Puffs Bar Rokok Elektronik E-Rokok Pod Vaper Pen Rasa E Rokok Grosir I Vape

    HQD Disposable Vape 600 1200 2000 4000 7000 Puff Puffs Bar Rokok Elektronik E-Rokok Pod Vaper Pen Rasa E Rokok Grosir I Vape

    HQD H075 boga 550 mAh batré rechargeable, 14 ml cairan cukup pikeun roko ngeunaan 5000 puffs.Ukuran: 53.7*25.2*75.4 m.Langkung spésifikasi mangga tingali di handap.