spanduk_utama

RandM Sunax 21000puffs

  • RANDM SUNAX 21000 KONTROL ALIRAN UDARA DISPOSABLE NGAGANTI VAPE POD DEVICE (3*7000 PUFFS)

    RANDM SUNAX 21000 KONTROL ALIRAN UDARA DISPOSABLE NGAGANTI VAPE POD DEVICE (3*7000 PUFFS)

    RandM Sunax 21000 mangrupakeun alat vape disposable kalawan kontrol aliran hawa, rechargeable na pod replacable.Kit ngandung 3pcs 14ml 7000 Puffs Pods.Aya 12 rasa pikeun anjeun milih.Kontrol aliran hawa ngamungkinkeun anjeun milih tempat anu pangsaéna pikeun diri anjeun ditambah ku port Type-C anu tiasa dicas deui di buttom alat, anu ngajamin anjeun ngabéréskeun serelek terakhir tina ejuice dina tank sadaya waktos.

  • RandM Sunax 21000puffs Rasa Buah 3*7000 Puffs Pods

    RandM Sunax 21000puffs Rasa Buah 3*7000 Puffs Pods

    RandM Sunax 21000 mangrupakeun alat vape disposable kalawan kontrol aliran hawa, rechargeable na pod replacable.Kit ngandung 3pcs 14ml 7000 Puffs Pods.Aya 12 rasa pikeun anjeun milih.Kontrol aliran hawa ngamungkinkeun anjeun milih tempat anu pangsaéna pikeun diri anjeun ditambah ku port Type-C anu tiasa dicas deui di buttom alat, anu ngajamin anjeun ngabéréskeun serelek terakhir tina ejuice dina tank sadaya waktos.

    Lamun ngarasa kabetot dina produk urang, miharep anjeun bisa ninggalkeun informasi nyata anjeun ku kituna urang bisa ngahubungan anjeun geura-giru.(Cik Jade)