spanduk_utama

Kit Vape

  • Voopoo V.Suit Vape Pod Mod Kit 40W 1200mAh

    Voopoo V.Suit Vape Pod Mod Kit 40W 1200mAh

    VOOPOO V.SUIT Pod Kit dilengkepan batré 1200mAh.Éta ngahijikeun Chip GENE anu kuat kana awak utama V.SUIT pikeun nyugemakeun pangalaman kinerja.Hatur nuhun kana chip GENE, V.SUIT tiasa ngahasilkeun kakuatan maksimal 40 watt.Voopoo V.SUIT pod vape kit integrates layar OLED 0,54 inci, dimana anjeun tiasa pariksa setélan parameter jeung Jumlah puffs.Tangtu, V.SUIT dilengkepan pod PnP MTL anyar, hatur nuhun kana PnP-TR1 anyar jeung PnP-TM2 Coil, coils ieu husus dirancang pikeun ngahontal vaping MTL purest.V.SUIT PnP MTL pod boga kapasitas 2ml, eta oge bisa ngarojong coils PnP of 0.3ohm na luhur, naha éta téh H-DL atanapi MTL, anjeun tiasa manggihan pilihan paling merenah.Salian polong dina pakét, V.SUIT ogé ngadukung PnP Pod Cartridge pikeun H-DL vaping.

    Upami anjeun resep kana produk kami, mugia anjeun tiasa ngantunkeun inpormasi anjeun anu nyata, sapertos E-mail, WhatsApp, WeChat, Telegram supados kuring tiasa ngabales anjeun langkung gancang.(Cik Jade)

  • High PRO Max 1500 Puffs Glowing E- Rokok Maskking Disposable Vape

    High PRO Max 1500 Puffs Glowing E- Rokok Maskking Disposable Vape

    Bungkusan & MOQ:
    Masing-masing nganggo kotak pakét tunggal.
    Unggal kotak leutik ngandung 10 bungkus.
    Kuantitas Minimum Order nyaéta 100 bungkus
    .

  • Jomo roko éléktronik 7000 Puff borongan disposable Vape

    Jomo roko éléktronik 7000 Puff borongan disposable Vape

    Rasa anu sayogi:
    1.biru razz
    2. skittles
    3. és krim strawberry
    4. blueberry bubblegum
    5. buah beri biru dalima
    6. buah prambus buah beri biru
    7. cik biru
    8. limun pink
    9. beruang gummy
    10. és anggur
    11. macan blooo
    12. strawberry samangka bubblegum
    13.campuran buah beri
    14. es subur
    15.és stroberi mangga
    16. fusi buah
    17.apel ganda
    18.blueberry haseum buah prambus
    19. céri
    20.lemon apal beureum

  • Vozol Alien 5000 Puffs 13ml Disposable 20 Rasa Buah E-Cig Vape Pen

    Vozol Alien 5000 Puffs 13ml Disposable 20 Rasa Buah E-Cig Vape Pen

    VOZOL Alien 5000 Disposable Kit gaduh fitur ieu:

    1. Inheriting rarancang dazzling jeung kristal garis Alien, dilahirkeun lumaku

    2. Bentuk kotak langsing sareng profil melengkung sareng tip tetes sungut, karasa langkung saé dina panangan atanapi ku biwir

    3. 3 runtuyan (buah / smoothie / sip & sip) & 20 rasa luscious taya tandingan

    4. Enlarged 5000 puffs, kalawan 1.2ohm VAMT bolong coil pikeun awan badag sarta rasa euyeub

    5. Airflow misah pikeun inhaling jeung ngaktipkeun, greatly ngaronjatkeun stabilitas vaping

  • Disposable Vape borongan I Vape Vozol béntang 6000 Puff

    Disposable Vape borongan I Vape Vozol béntang 6000 Puff

    parentah:

    VOZOL STAR 6000 Disposable Kit gaduh fitur ieu:

    1. 80% Bahan PCR, Kurang Beungbeurat ka Bumi

    2. Silky Toel Ngarasa, Sprinkled Surface

    3. Coil bolong, 50% Rasa Richer

    4. Lemes Mouthpiece, tipe-C Ngecas

  • Hepy Ditambah borongan Electronics Bingah 5000 puffs roko éléktronik

    Hepy Ditambah borongan Electronics Bingah 5000 puffs roko éléktronik

    HEPY PLUS, didamel ku Desain Mesh Coil Berkualitas Tinggi Stabil & Pemanasan Seragam,.Pangiriman rasa Halus & Murni.Pangalusna ngarasakeun leuwih 5000 puffs kalawan kapuasan jero!

  • Naraka Box Tipe Rokok Éléktronik Jeung Kit E-cair pinuh

    Naraka Box Tipe Rokok Éléktronik Jeung Kit E-cair pinuh

    1. Ieu ultra-lampu dual 18650 batré Emod bisa seuneu nepi ka hellish 200 watt sarta bakal nyandak atomizers nepi ka 30mm.

    2. Emod ngabogaan sababaraha mode kaluaran pikeun ngarojong gaya vaping béda!Bentuk mod pisan ergonomis sareng nyaman dicekel.

    3. Emod Hell200 geus dipasangkeun jeung tank TLC anyar jeung ieu tank metot.Sarupa pisan dina desain sareng katingal kana tanki sub-ohm wirice launcher.

    4. Mibanda sistem coil loading luhur nu éta rada populér kalayan runtuyan Launcher sapanjang kalawan triple handap airflow adjustable!

    Upami anjeun resep kana produk kami, mugia anjeun tiasa ngantunkeun inpormasi anu nyata, sapertos E-mail, WeChat, WhatsApp atanapi Telegram supados kuring tiasa ngahubungi anjeun langkung gancang.(Cik Jade)

  • Rincoe Jellybox 228W Kit adjustable tegangan bolong Coil E-cair

    Rincoe Jellybox 228W Kit adjustable tegangan bolong Coil E-cair

    bubuka parusahaan

    Shenzhen Bellaga perenahna di Qingquan Raod, Komunitas Longhua, Kacamatan Longhua, Kota Shenzhen, Cina.Kami gaduh pabrik sorangan, kami ogé gaduh tim profésional, insinyur, kami yakin yén kami tiasa nyayogikeun anjeun jasa anu pangsaéna.Kami tiasa nyayogikeun anjeun vape disposable, batré vape, pod kosong, pod disposable, sareng anu sanésna.Sateuacan anjeun nempatkeun pesenan tilu, anjeun tiasa naroskeun ka kuring pikeun detil pesenan massal, sapertos harga unit, rasa barang anjeun, waktos pangiriman anu dipiharep, kuring bakal nyobian pangsaéna pikeun ngabantosan anjeun sajauh mungkin.(Cik Jade)

  • Jelybox Mini Harga Pabrik Rokok Éléktronik Ecigar borongan Udud Kit Box Vape

    Jelybox Mini Harga Pabrik Rokok Éléktronik Ecigar borongan Udud Kit Box Vape

    Jellybox Box Kit nampilkeun panutup PC transparan sareng pigura alloy séng anu ngajantenkeun aksen pikeun éstétika anu saé sacara visual.Sigana bener awét ningali internal sareng bungkus batré.Jellybox Box Kit dijalankeun dina dual 18650 accu, sarta ngabogaan impressive 228 W kaluaran kakuatan maksimum;Panungtungan tapi teu saeutik, Cai mibanda 6 lampu LED cocog sareng warna UI layar, mun caang ngaliwatan kana alat transparan pinuh!

    Upami anjeun kabetot dina industri rokok éléktronik, mangga tinggalkeun pesen di handap ieu, Hayu urang ngobrol ngeunaan bisnis anjeun.