spanduk_utama

Esco Bar 2500

  • The Esco Bar disposable 6mL e-liquid batré 1000mAh 2500 puffs

    The Esco Bar disposable 6mL e-liquid batré 1000mAh 2500 puffs

    Futures: (Linda)
    1. Nepi ka 2500+ puffs
    2. Kotak tampilan warni
    3. Batré 1000mAh
    4. Nyeuseup nozzle nyaéta kadaharan kelas bahan pc lingkungan
    5. Premium Nikotin-Nyadiakeun ngaronjat potency jeung nikotin optimal ngarasakeun

    spésifikasi:

    Barang

    ESCO Bar 2500 Puffskalam vape disposable

    Puffs 2500 Puff
    Kapasitas batré 1000 mAh
    E-liquid Volume 6.0ml
    Kandungan Nikotin %5 uyah nikotin
    bahan Gliserin Sayur, Propilén Glikol, Nikotin, Rasa Alami&Jieunan
    Paranti Sarupa Puff Bar, Puff Glow, Puff Plus, Puff XTRA, Puff XXL, Bidi stick, POP Bar, POP Xtra, Bang XXL, XTRA
    Bungkusan 10 PCS dina 1 kotak tampilan,
    MOQ 100 PCS
    Rasa 1.ORANGE L IMEADE
    2.ÉS PEACH
    3.ES STRAWBERRY
    4.CANDY KAPAS
    5.ÉS SAYANG
    6.CISANG STRAWBERRY
    7. ICE BUBBLE EGUM
    8. Pisang IC E
    9. SPEARMINT
    10.PINK L .EMONADE
    11. PELANGI
    12. BLUE RASPBERRY
    13. APLIKASI BEUREUM E
    14.ÉS MANGGA
    15.ÉS ANGGUR
    16.PEACHY MANGO nanas
    17. BAKO
    18.Krim STRAWBERRY
    19. KARAMEL Asin tiis
    20.BIRU RAZZLEBERRY dalima