spanduk_utama

X-QLUSIVE 2500 PUFFS

  • X-Qlusive Vérsi Anyar 2500puffs Disposable Vape

    X-Qlusive Vérsi Anyar 2500puffs Disposable Vape

    Shenzhen Bellaga perenahna di Qingquan Raod, Komunitas Longhua, Kacamatan Longhua, Kota Shenzhen, Cina.Kami gaduh pabrik sorangan, kami ogé gaduh tim profésional, insinyur, kami yakin yén kami tiasa nyayogikeun anjeun jasa anu pangsaéna.Kami tiasa nyayogikeun anjeun vape disposable, batré vape, pod kosong, pod disposable, sareng anu sanésna.Sateuacan anjeun nempatkeun pesenan tilu, anjeun tiasa naroskeun ka kuring pikeun detil pesenan massal, sapertos harga unit, rasa barang anjeun, waktos pangiriman anu diperkirakeun, kuring bakal nyobian anu pangsaéna pikeun ngabantosan anjeun sajauh mungkin.(Cik Jade)

  • X-Qlusive 2500 Puffs 2022 Panganyarna 5% Nikotin Vape

    X-Qlusive 2500 Puffs 2022 Panganyarna 5% Nikotin Vape

    X-Qlusive 2500 Puffs mangrupikeun Vape kuboid langsing kalayan sungut plastik sareng awak aluminium.Numutkeun kapasitas tank 7,5 ml, éta tiasa ngaroko 2500 puffs.Tambih Deui, batré kuat 1100 mAh tiasa ngaleungitkeun kacurigaan yén éta tiasa béak listrik sateuacan cairan kosong.Anu paling penting, séri X-Qlusive populer di pasar sareng éta mangrupikeun merek anu kasohor, hartosna kualitas mangrupikeun jaminan.MOQ nyaeta 300 lembar.

    Punten tinggalkeun alamat anjeun pikeun langkung spésifikasi, kami bakal ngahubungi anjeun dina 24 jam.

  • X-Qlusive 2500 puffs Disposable Pod Vape E-Rokok pikeun Dijual

    X-Qlusive 2500 puffs Disposable Pod Vape E-Rokok pikeun Dijual

    Rokok éléktronik mangrupikeun produk éléktronik, anu kedah tahan cai, tahan lebu, sareng tahan leupaskeun, supados komponén éléktronik di jero henteu ruksak sareng mastikeun umur jasana.(Linda)