FAQs

FAQ

Patarosan remen ditaroskeun

Saha urang?

Kami dumasar di Guangdong, Cina ngajual ka Kalér.

Amérika (23,1%), Éropa (21,8%), Oséania (22,6%).

Wétan Tengah (15,7%), Asia Tenggara (7,6%), Amérika Kidul (7,3%), Afrika (1,9%).

Kumaha urang tiasa ngajamin kualitas?

Salawasna sampel pre-produksi saméméh produksi masal;Salawasna pamariksaan ahir sateuacan kiriman.

Naon istilah pembayaran kami?

Urang tiasa nampi T / T, Western Union sareng Paypal, anjeun tiasa milih salah sahijina.

Rék gawé bareng jeung urang?