spanduk_utama

ELF Bar

  • E-Liquid ELF Bar SM 5000puffs Disposable Pod Alat

    E-Liquid ELF Bar SM 5000puffs Disposable Pod Alat

    ELF Bar BC 5000puff Disposable Pod Device mangrupikeun salah sahiji jinis séri SM.Sigana mah tipe kotak, kalayan volume badag 13ml 3500puffs maksimum, 12 rasa pikeun rujukan anjeun, port muatan aya di handapeun vape, saméméh urang ngatur pengiriman barang, sadaya batré bakal ngeusi pinuh.Urang dirancang outlook nurutkeun kueh Macaron, sadaya tasting buah bisa reminiscent tina angin seger, miharep anjeun bisa ngarasakeun aranjeunna.Pabrik kami ogé nampi jasa OEM, anjeun tiasa ngalakukeun logo, merek, desain anjeun nyalira.Simkuring gaduh sarat uqnatity urutan minimum sejen pikeun OEM, lamun ngarasa kabetot dina eta, miharep anjeun bisa konsultasi kalayan jualan kami di swasta, warmly ngabagéakeun OEM anjeun sorangan.(Cik Jade