spanduk_utama

bang

  • Bang XXL 2000 Puffs Disposable Vape Pen Bar Elf roko éléktronik

    Bang XXL 2000 Puffs Disposable Vape Pen Bar Elf roko éléktronik

    Bang XXL mangrupikeun vape bentuk pulpén kalayan 2000 puffs, Sél batré standar ngadukung waktos kerja anu lami, raos saé kalayan pangalaman puff anu saé, uap ageung sareng puff lancar pisan, 100% NO bocor, sareng OEM wilujeng sumping.

  • Hot Selling Bang XXL Disposable Vape Pen 2000puffs Batré 800mAh

    Hot Selling Bang XXL Disposable Vape Pen 2000puffs Batré 800mAh

    Bang xxl disposable e-Rokok vape 18 warna 800mah 6 ml dijual(Linda)

    Fitur:

    Disposable
    Non-Refillable
    5%
    vape

    Rasa anu sayogi:

    Sadayana Warna sayogi, wilujeng sumping pikeun pesenan!

    spésifikasi:
    Model NO.:

    Bang xxl

    Batré: 800 mah
    Puff: 2000 Warna: 18
    Kapasitas: 6ml OEM / ODM: Aya

    rasa:
    1. es pisang
    2. és blueberry
    3. és gelembung
    4. mint tiis
    5. beruang gummy
    6. semangka subur
    7. és mélon madu
    8. jeruk nipis
    9. jambu mangga
    10. és krim strawberry
    11. strawnana
    12. roko roko
    13. semangka strawberry
    14. apal beureum
    15. és peach
    16. és apel
    17. buah markisa raz beureum
    18. mangga nanas

  • Bang pro 5000 Puffs Bar borongan Pen pod roko éléktronik

    Bang pro 5000 Puffs Bar borongan Pen pod roko éléktronik

    Katerangan Produk (Linda)

    E-Rokok bang Disposable Vapes 14ml

    Parameter Produk1.Kapasitas batré: 600 mah

    2. kapasitas tank minyak: 10ML

    3. Jumlah port: 5000puffs

    4. Kandungan uyah nikotin: 2%/5%
    5. Rechargeable
    6. Inti jaringan

    rasa:
    1. MANGGA PEACH ICE
    2. Apel ganda
    3. és pina colada
    4. strawberry Yogurt
    5.és cau
    6. Jus jeruk
    7. és samangka
    8.Blue raspberry és
    9. Es mangga nanas
    10.és cau straberi
    11.mint tiis
    12. anggur gaharu

  • 5000 Puffs Bang Box Rokok Listrik Rechargeable Disposable Vape

    5000 Puffs Bang Box Rokok Listrik Rechargeable Disposable Vape

    Panjelasan Produk

    Borongan 5000 Puffs Bang Box Shenzhen Harga Pabrik Rokok Listrik Rechargeable Disposable E Electric Ciagerette (Linda)

    parameter:

    Ngaran Produk Bang Box
    Batré 650mAh
    Kapasitas cair 13 ml
    ukuran produk 121mm * 30mm * 30mm
    Bungkusan 10 PCS dina 1 kotak
    Nikotin 5% Nikotin
    Puff 5000 Puff
    Fitur disposable, fashionable, lampu LED warni
    sertipikat CE, ROHS
    Pasar Ékspor Utama AS, Kanada, nagara Éropa, Koréa Kalér, Australia
    MOQ 10 lembar pikeun tiap rasa
    Jumlah rasa 12

    Rasa

    1. És samangka
    2. És Strawberry
    3. Blueberry És
    4. És Nanas
    5. Strawberry Kiwi
    6. Strawberry Nanas Kalapa
    7. Beureum Mojito
    8. És Mangga
    9. Anggur Sakura
    10. Red Bull énergi