spanduk_utama

WOTOFO Skuare 6000puffs

  • WOTOFO Skuqre 6000puff Box Tipe roko éléktronik disposable

    WOTOFO Skuqre 6000puff Box Tipe roko éléktronik disposable

    TheWotofo Skuare 6000 Vape Podfitur kapasitas e-jus 15ml diitung sampurna.Pilih tina rupa-rupa rasa anu didadarkeun di luhur sareng nikmati pangalaman vaping anu merenah sareng alatna tanpa hariwang ngeunaan ngeusian e-jus sareng résiko nyiptakeun kacau.

    Poho Ngeunaan Peryogikeun Terus Ngeusian Alat Anjeun

    Kamampuhan Wotofo Skuare Vape 6000 pikeun nyimpen batré 18650 anu tiasa dicabut sareng tiasa dicas deui nawiskeun anjeun kasempetan pikeun ngaraosan 6000 puffs tanpa hariwang ngeunaan béak batré nalika masih aya e-liquid.Tim R&D kami ngitung kapasitas e-liquid tinaWotofo Skuare 6000ka kasampurnaan pikeun mastikeun yén rasa lasts salami batréna.

    Upami anjeun leres-leres resep kana barang-barang kami, mugia anjeun tiasa ngantunkeun inpormasi nyata anjeun, sapertos SD E-mail, WeChat, WhatsApp atanapi Telegram supados kuring tiasa ngabales anjeun langkung gancang.(Cik Jade)