spanduk_utama

Myle Mini

  • 5% Nikotin Grosir Bulk Harga Myle Mini Pod

    5% Nikotin Grosir Bulk Harga Myle Mini Pod

    Myle Mini mangrupikeun sistem pangiriman nikotin disposable pang anyarna anu diproduksi ku Myle Vapor.Unggal kotak hadir kalawan (Dua) 1.2 mL alat disposable nu dicas pinuh pikeun nyadiakeun pamaké kalawan kurang leuwih 320 puffs per alat dina kandungan nikotin 5% volume.Disposable Myle Minis nawiskeun rasa anu nyugemakeun sareng sutra, gambar anu mulus sapertos alat ukuran pinuh, tapi ngaminimalkeun kana ukuran saku anu merenah!Unggal pak Myle Mini hadir sareng 2 vape anu disegel panjangna ngan ukur 3 inci.Éta hadé pikeun on-the-go, sareng hatur nuhun kana desain anu kompak sareng diménsi anu alit, aranjeunna gampang pas dina saku ukuran atanapi dompet.Kusabab teu aya masalah sareng pod atanapi bocor anu tiasa dicabut, Myle Minis cocog pikeun pamula vaping sabab nawiskeun perjalanan vaping anu gancang sareng henteu hariwang.Myle kasohor ku e-cairan kualitas premium anu ngandung bahan-bahan kualitas luhur, janten kapuasan dina unggal draw mangrupikeun janji anu Myle dikirimkeun.Myle Minis datangna dina 20 Rasa hébat, jadi pilih hiji nu resonates kalawan kapribadian Anjeun, sarta ngarasakeun pangalaman dina istilah anjeun sorangan.Naha anjeun resep campuran buah, rasa tiris anu lezat, atanapi bako beton sareng sengit, palet rasa Myle Mini leres-leres siap nyumponan kabutuhan sadayana.

    Panawaran borongan mangrupikeun cara anu saé pikeun ngahémat artos sareng ngajaga saham Myle Mini pribadi anjeun pinuh, ku kituna anjeun tiasa katenangan nalika terang yén kualitas premium sanés anu tiasa dianggo dina jari anjeun.(Cik Jade)