spanduk_utama

Gunnpod

  • Gunnpod Air 3000puffs Disposable Electronic Jus Vape

    Gunnpod Air 3000puffs Disposable Electronic Jus Vape

    Shenzhen Bellaga gaduh kerjasama anu panjang sareng pabrik Gunnpod, sadaya séri Gunnpod dipésér ku pabrik asli, janten anjeun henteu kedah hariwang upami éta palsu atanapi salinan.Perusahaan kami ngan ukur nampi pesenan borongan, éta hartosna anjeun kedah nempatkeun pesenan langkung ti 300 lembar pikeun hiji waktos, anjeun tiasa milih rasa naon waé anu aya di saham, sadaya rasa kedah dipilih sahenteuna 1o atanapi kelipatan 10. Sateuacan anjeun nempatkeun pesenan bulk anjeun, kami hoyong nunjukkeun anjeun pabrik kami, sertipikat kami, kantor kami, kami bakal nyobian pangsaéna pikeun ngaleungitkeun doubut anjeun.Upami anjeun masih gaduh teka-teki, hubungi kuring tanpa ragu.(Mis Jade)

  • Gunnpod Meta 4000puffs Disposable Electronic Vape

    Gunnpod Meta 4000puffs Disposable Electronic Vape

    Gunnpod Meta nyaéta Gunnpod anu pangpanjangna anu nyayogikeun 4000 puffs.Dijieun ku aluminium kelas luhur, nyéépkeun rasa kana standar anu luhur sareng batré anu tiasa dicas deui 850mAh.Hal ieu dirarancang kalayan jenis kotak, anjeun tiasa nyandak ka unggal, conviniently pikeun nyimpen dina saku anjeun.Kami nyayogikeun 11 rasa pikeun rujukan anjeun, anjeun tiasa milih cita rasa anjeun, punten pikiran urang ngan ukur tiasa ngalakukeun kalayan 10 rasa atanapi langkung ti 10 pikeun hiji rasa dina grosir.Mun anjeun ngarasa kabetot dina produk urang, mangga ngahubungan kuring nalika anjeun bébas.(Cik Jade)

     

  • Gunnpod Wave 3500puffs 12ml E-cairan Disposable Vape

    Gunnpod Wave 3500puffs 12ml E-cairan Disposable Vape

    Fitur:
    1 x Gunnpod Wave alat disposable
    Pra-kaeusi: 12.0mL Uyah Nikotin
    Pra-muatan, Kantun puff dina alat pikeun ngaktipkeun
    Salt Nikotin: 5%, (50MG) Salt Nic di jero pikeun gaya rokok tikoro pencét akurat
    Nepi ka 3500+ Puffs per disposable
    Kompak, Ringan, sareng Portabel (Cik Jade)

  • Gunnpod Classic 2000puffs Disposable Vape Alat

    Gunnpod Classic 2000puffs Disposable Vape Alat

    Gunnpod mangrupakeun alat disposable leutik tur kompak, nu nyadiakeun 2000 puffs.Dijieun tina bahan anu hampang bari masihan rasa anu luar biasa, ngan ukur muka bungkusan sareng tarik seuneu pikeun rasa méwah buah-buahan anu aheng sareng menthol tiris.Kami nyayogikeun 28 rasa pikeun pilihan anjeun, anjeun tiasa milih rasa anu dipikahoyong.Kami percanten yén rasa buah bakal ngabebaskeun sadayana dinten anjeun capé sareng tekanan tinggi, upami anjeun hoyong kaluar rokok tradisional, produk kami mangrupikeun pilihan anu saé.Mun anjeun wareg jeung barang urang, miharep anjeun bisa ngahubungan kuring nalika anjeun sadia.(Cik Jade)