spanduk_utama

Voopoo

  • Voopoo V.Suit Vape Pod Mod Kit 40W 1200mAh

    Voopoo V.Suit Vape Pod Mod Kit 40W 1200mAh

    VOOPOO V.SUIT Pod Kit dilengkepan batré 1200mAh.Éta ngahijikeun Chip GENE anu kuat kana awak utama V.SUIT pikeun nyugemakeun pangalaman kinerja.Hatur nuhun kana chip GENE, V.SUIT tiasa ngahasilkeun kakuatan maksimal 40 watt.Voopoo V.SUIT pod vape kit integrates layar OLED 0,54 inci, dimana anjeun tiasa pariksa setélan parameter jeung Jumlah puffs.Tangtu, V.SUIT dilengkepan pod PnP MTL anyar, hatur nuhun kana PnP-TR1 anyar jeung PnP-TM2 Coil, coils ieu husus dirancang pikeun ngahontal vaping MTL purest.V.SUIT PnP MTL pod boga kapasitas 2ml, eta oge bisa ngarojong coils PnP of 0.3ohm na luhur, naha éta téh H-DL atanapi MTL, anjeun tiasa manggihan pilihan paling merenah.Salian polong dina pakét, V.SUIT ogé ngadukung PnP Pod Cartridge pikeun H-DL vaping.

    Upami anjeun resep kana produk kami, mugia anjeun tiasa ngantunkeun inpormasi anjeun anu nyata, sapertos E-mail, WhatsApp, WeChat, Telegram supados kuring tiasa ngabales anjeun langkung gancang.(Cik Jade)