spanduk_utama

Kit Hellvape

  • Naraka Box Tipe Rokok Éléktronik Jeung Kit E-cair pinuh

    Naraka Box Tipe Rokok Éléktronik Jeung Kit E-cair pinuh

    1. Ieu ultra-lampu dual 18650 batré Emod bisa seuneu nepi ka hellish 200 watt sarta bakal nyandak atomizers nepi ka 30mm.

    2. Emod ngabogaan sababaraha mode kaluaran pikeun ngarojong gaya vaping béda!Bentuk mod pisan ergonomis sareng nyaman dicekel.

    3. Emod Hell200 geus dipasangkeun jeung tank TLC anyar jeung ieu tank metot.Sarupa pisan dina desain sareng katingal kana tanki sub-ohm wirice launcher.

    4. Mibanda sistem coil loading luhur nu éta rada populér kalayan runtuyan Launcher sapanjang kalawan triple handap airflow adjustable!

    Upami anjeun resep kana produk kami, mugia anjeun tiasa ngantunkeun inpormasi anu nyata, sapertos E-mail, WeChat, WhatsApp atanapi Telegram supados kuring tiasa ngahubungi anjeun langkung gancang.(Cik Jade)