spanduk_utama

Esco Bar

  • The Esco Bar disposable 6mL e-liquid batré 1000mAh 2500 puffs

    The Esco Bar disposable 6mL e-liquid batré 1000mAh 2500 puffs

    Futures: (Linda)
    1. Nepi ka 2500+ puffs
    2. Kotak tampilan warni
    3. Batré 1000mAh
    4. Nyeuseup nozzle nyaéta kadaharan kelas bahan pc lingkungan
    5. Premium Nikotin-Nyadiakeun ngaronjat potency jeung nikotin optimal ngarasakeun

    spésifikasi:

    Barang

    ESCO Bar 2500 Puffskalam vape disposable

    Puffs 2500 Puff
    Kapasitas batré 1000 mAh
    E-liquid Volume 6.0ml
    Kandungan Nikotin %5 uyah nikotin
    bahan Gliserin Sayur, Propilén Glikol, Nikotin, Rasa Alami&Jieunan
    Paranti Sarupa Puff Bar, Puff Glow, Puff Plus, Puff XTRA, Puff XXL, Bidi stick, POP Bar, POP Xtra, Bang XXL, XTRA
    Bungkusan 10 PCS dina 1 kotak tampilan,
    MOQ 100 PCS
    Rasa 1.ORANGE L IMEADE
    2.ÉS PEACH
    3.ES STRAWBERRY
    4.CANDY KAPAS
    5.ÉS SAYANG
    6.CISANG STRAWBERRY
    7. ICE BUBBLE EGUM
    8. Pisang IC E
    9. SPEARMINT
    10.PINK L .EMONADE
    11. PELANGI
    12. BLUE RASPBERRY
    13. APLIKASI BEUREUM E
    14.ÉS MANGGA
    15.ÉS ANGGUR
    16.PEACHY MANGO nanas
    17. BAKO
    18.Krim STRAWBERRY
    19. KARAMEL Asin tiis
    20.BIRU RAZZLEBERRY dalima

  • Esco Bars Mega 5000 Puff Rechargeable Disposable Vape

    Esco Bars Mega 5000 Puff Rechargeable Disposable Vape

    Esco Bars Mega mangrupikeun vape énggal anu tiasa dianggo ku Kartel Pastel.Aranjeunna gaduh dua kali jumlah puffs ti miheulaan na dina impressive 5.000 hits per disposable.Salaku tambahan, éta tiasa dicas deui nganggo pangecas USB-C standar.Dilengkepan kapasitas batré 600mAh, vape ieu nahan 14ml 5% uyah nikotin sareng cairan.Ieu nempatkeun Esco Bar Mega dina luhureun daptar lamun datang ka vape tahan lama jeung rasa hébat sarta kualitas ngawangun.(Linda)