Warta

  • Bewara Libur Poé Nasional Cina

    Bewara Libur Poé Nasional Cina

    Mieling 73rd tina ngadegna Républik Rahayat Cina, ieu 73 taun geus mawa kamulyaan countless sarta impian putra-putri Cina;nuju énjing, hayu urang ciptakeun langkung kacemerlangan ku panangan! Poé Nasional Asli Cina Tanggal 2 Désémber 1949, résolusi ...
    Maca deui
  • Hubei Tianmen Ngarecah Kasus Pemalsuan Rokok Éléktronik, 23 Jalma Ditewak, Ngalibetkeun Ampir 300 Juta Yuan

    Hubei Tianmen Ngarecah Kasus Pemalsuan Rokok Éléktronik, 23 Jalma Ditewak, Ngalibetkeun Ampir 300 Juta Yuan

    Produksi Ilegal Rokok Éléktronik di Imah Pribadi Dina 25 Januari taun ieu, Biro Monopoli Bako Tianmen nampi laporan yén di Xiaoban Township kota, aya anu disangka ngahasilkeun sareng ngajual rokok éléktronik tiruan tina sumur ...
    Maca deui
  • 2022 Buku Biru ngeunaan Ékspor Rokok Éléktronik Dileupaskeun

    2022 Buku Biru ngeunaan Ékspor Rokok Éléktronik Dileupaskeun

    Numutkeun kana "Buku Biru Ékspor Industri Rokok Éléktronik di 2022", ayeuna aya langkung ti 1,500 pabrik rokok éléktronik sareng perusahaan merek di Cina, anu langkung ti 70% utamina ngékspor produkna ka luar negeri;diperkirakeun yén total ékspor ...
    Maca deui
  • produk anyar 600 puffs e-rokok jeung sertipikat TPD

    produk anyar 600 puffs e-rokok jeung sertipikat TPD

    Fitur produk anyar rokok éléktronik Batré: 500mAh Kapasitas: 2.5ml 2% Nic Salt Demension: 60 * 17.4 * 32mm / 62.5 * 31.5 * 18mm 10pcs / kotak tampilan Paket: kantong permen atawa kotak akrilik Fitur: rasa pasagi sakumaha di handap ieu: 1 . mentol seger 2. és cherry 3. blueberry apel haseum 4. semangka strawberry bubb...
    Maca deui
  • Trend Rokok Éléktronik Doméstik pikeun Kabijakan Anyar Cina

    Trend Rokok Éléktronik Doméstik pikeun Kabijakan Anyar Cina

    Kawijakan Anyar Rokok Éléktronik Numutkeun katangtuan période transisi pangawasan rokok éléktronik, 1 Oktober taun ieu bakal janten tanggal nalika "Standar Nasional Wajib pikeun Rokok Éléktronik" bakal dikuatkeun sareng pangawasan éléktronik ...
    Maca deui
  • produk anyar datang- 5500puffs non-rechargeable disposable vape

    produk anyar datang- 5500puffs non-rechargeable disposable vape

    Perusahaan kami ngembangkeun produk anyar sareng bakal mimiti ngajual ti Oct--Disposable vape non-rechargeable 5500puffs.Merek kami kasohor di Australia ayeuna.Ayeuna, X-QLUSIVE ngagaduhan Opat produk, kalebet 2500puffs, 3500puffs, 3800puffs sareng anu énggal 5500puffs.Anu pang anyarna nyaéta 14ml ...
    Maca deui
  • Naon bedana rokok éléktronik sareng rokok biasa?

    Naon bedana rokok éléktronik sareng rokok biasa?

    1. Béda kualitas téknologi Rokok éléktronik nyaéta produk éléktronik anu niru rokok.Éta gaduh penampilan anu sami, haseup, rasa sareng rasa sapertos rokok, tapi éta mangrupikeun produk éléktronik;sedengkeun rokok biasa dijieun tina sababaraha bako, bako potong jeung sababaraha kertas ...
    Maca deui
  • Beda dina pod disposable & pod refillable

    Pod buang ☑ Kauntungan: Gampang dianggo ; Langkung seueur rasa; Harga Unit langkung handap Pod buang mangrupikeun pilihan anu paling merenah.Alat-alat ieu tos dieusian ku cairan éléktronik - henteu ngeusian, henteu mésér jus anjeun nyalira.Rokok éléktronik buang anjeun ...
    Maca deui
  • Pangalaman urang pikeun Pameran

    Pangalaman urang pikeun Pameran

    Pabrik kami ngahadiran acara vape nagara anu béda, sapertos Pameran AS, Pameran Rusia, Pameran Dubai sareng Pameran Inggris.Unggal waktos urang ngahadiran acara bisa meunang loba feebacks alus sarta gagasan alus ngeunaan ngembangkeun beuki loba produk alus.Kami ogé ngarepkeun ...
    Maca deui
  • Naon ari E-rokok?Kumaha gancang haseup?

    Naon ari E-rokok?Kumaha gancang haseup?

    Dina taun anyar, roko éléktronik jadi beuki loba populér , sarta beuki loba model kreatif datang, papanggih Euro pasar tank 2ml, puffs badag konsumén Amérika resep, stiker luar, permukaan dicét atawa malah lether tube, rupa-rupa gaya ti waktos béda.Urang ogé ...
    Maca deui