spanduk_utama

STLTH cocog

  • Rasa Series Buah Kanada Cocog sareng STLTH OEM Disposable Pod

    Rasa Series Buah Kanada Cocog sareng STLTH OEM Disposable Pod

    YD18001 mangrupakeun pod disposable kosong anyar, éta bisa dipaké pikeun ngagantian kalawan STLTH, kami nyadiakeun 21 rasa buah pikeun pilihan Anjeun, ogé ngandung kapasitas 2ml, nu bisa jadi sabudeureun 400puffs up.Kami ngan ukur nampi pesenan OEM bulk, MOQ nyaéta 5,000 lembar pikeun tiap rasa, anjeun tiasa ngalakukeun logos anjeun nyalira, nami merek, bahkan pakét énggal, sateuacan kami nganteurkeun kargo, sadaya pods bakal dieusi ku E-cair.Lamun kuantitas anjeun kirang ti 5.000 lembar, jeung anjeun rék ngalakukeun desain jeung logos sorangan, mangga ngahubungan kuring nalika anjeun bébas.Kuring bakal nyobian pangalusna abdi papanggih requirments Anjeun.(Cik Jade)