spanduk_utama

RandM tonardo 10000puffs

  • RandM puting beliung 10000puffs RGB Light Disposable E-roko

    RandM puting beliung 10000puffs RGB Light Disposable E-roko

    RandM Tornado 10000 Fitur Alat Disposable:
    ☑0/2/3/5% Uyah Nikotin.
    ☑20 ML E-cair.
    ☑10000 Puffs per Alat.
    ☑6 Warna Lampu RGB
    ☑Batre tiasa dicas deui
    ☑ Teu Bisa Dieusian deui
    ☑Batre 1000mAh terpadu.
    ☑12 Rasa Aya.
    ☑10pcs dina kotak tampilan.
    ☑200pcs dina karton.

    Upami anjeun resep kana barang éta, mugia anjeun tiasa ngantunkeun inpormasi nyata anjeun, sapertos alamat email anjeun, nomer WhatsApp, nomer Telegram, upami anjeun tiasa ngahubungi kuring sacara inisiatif, éta bakal langkung saé.(Cik Jade)

  • Vape Disposable Rechargeable 10000 Puff R sareng M

    Vape Disposable Rechargeable 10000 Puff R sareng M

    Panjelasan Produk
    0/2/3/5% Uyah Nikotin.
    20 ML tina E-cair.
    10000 Puffs per Alat.
    6 Warna RGB Lampu
    Batré Rechargeable
    Non Refillable
    Batré 1000mAh terpadu.
    12 rasa sadia.
    10pcs dina kotak tampilan.
    200pcs dina karton.
    (Linda)