spanduk_utama

vape jus disposable

  • 2500 Puffs Disposable Vape Replaceable Pod Alat

    2500 Puffs Disposable Vape Replaceable Pod Alat

    ukuran produk: 22*20.3*103.4mm

    alat pod replaceable

    ngecas tipe-c

    1.bahan: dahareun-gade PCTG

    2.kapasitas batré: 630mah

    3. puffs: 2500

    4.pemanasan inti: bolong coil ku nexmesh tech

    5. lalawanan: 1.2Ω

    6. Uyah Nic: 50/35/20mg (Linda)

  • Vaporalx Solar 1200puffs 5% Nikotin Disposable E-Rokok

    Vaporalx Solar 1200puffs 5% Nikotin Disposable E-Rokok

    Vaporalx Solar leres-leres pikaresepeun pikeun panon kalayan desain anu kompak, ngagurilap sareng bergaya.Ieu mangrupa meniru alus teuing tina rokok nyata, diwincik ku rasa euyeub kalawan draws tighter.Alatna parantos dieusian ku 5ml e-jus, mastikeun dugi ka 1200puffs.Rokok éléktronik bakal langkung séhat tibatan rokok tradisional, éta henteu aya bahaya seuneu buligir, rasa buah langkung saé tibatan bau bako ogé.Mun anjeun ngarasa kabetot dina produk urang, mangga ninggalkeun informasi nyata anjeun, lajeng abdi tiasa ngawalon anjeun angka kaluar sual anjeun sarta minuhan requirment Anjeun.(Cik Jade)

     

  • Flair Ultra 2500puffs Shenzhen Factory borongan Disposable E-Cigar

    Flair Ultra 2500puffs Shenzhen Factory borongan Disposable E-Cigar

    Flair Ultra banana Ice mangrupikeun campuran sampurna antara pisang custardy sareng tarty sareng menthol anu amis tapi amis kalayan 1000mAh batré anu kuat sareng téknologi coil bolong modern, Ngarasakeun pangalaman vaping anu lancar sareng pikaresepeun sareng banana és ultra anu hadir sareng batré anu kuat sareng rupa-rupa rasa. pikeun milih ti.OurDisposable hadir sareng tutup anti bocor, janten gampang dibawa sareng anjeun.És cau mangrupikeun rasa sareng aromatik anu tiasa dianggo kalayan pulas minty anu tiis.Datang dina rupa-rupa rasa, ngamungkinkeun anjeun milih anu paling cocog sareng rasa anjeun.Lamun ngarasa kabetot dina produk urang, ngahubungan kuring nalika anjeun sadia.(Cik Jade)

  • Crystal Bar 600puffs Disposable Electronic Vape Lightweight Desain

    Crystal Bar 600puffs Disposable Electronic Vape Lightweight Desain

    Perusahaan kami

    Shenzhen Bellaga perenahna di Qingquan Raod, Komunitas Longhua, Kacamatan Longhua, Kota Shenzhen, Cina.Kami gaduh pabrik sorangan, kami ogé gaduh tim profésional, insinyur, kami yakin yén kami tiasa nyayogikeun anjeun jasa anu pangsaéna.Kami tiasa nyayogikeun anjeun vape disposable, batré vape, pod kosong, pod disposable, sareng anu sanésna.Sateuacan anjeun nempatkeun pesenan tilu, anjeun tiasa naroskeun ka kuring pikeun detil pesenan massal, sapertos harga unit, rasa barang anjeun, waktos pangiriman anu diperkirakeun, kuring bakal nyobian anu pangsaéna pikeun ngabantosan anjeun sajauh mungkin.

     

  • Produsén Equipment Asli Disposable Vape Iget Bar Vape Emod

    Produsén Equipment Asli Disposable Vape Iget Bar Vape Emod

    Katerangan Produk (Linda)

    Disposable E Cig Iget bar 3500 PUFFS Iget VapesBungkusan & MOQ:Unggal pakét ngandung 1 pod vape.
    Unggal kotak ngandung 10 PCS.
  • Flair Ditambah 800puffs Rasa Buah 201 Stainless Disposable Vape

    Flair Ditambah 800puffs Rasa Buah 201 Stainless Disposable Vape

    Spésifikasi

     

    1. Bahan: 201 Stainless + PCTG

     

    2. Kapasitas Bater: 550 mAh

     

    3. Ukuran: 113mm * 15mm

     

    4. Puffs: 800puffs

     

    5. lalawanan: 1.8ohm

     

    6. Beurat: 40g

     

    7. Cairan Kamampuh: 3.5ml

  • The Esco Bar disposable 6mL e-liquid batré 1000mAh 2500 puffs

    The Esco Bar disposable 6mL e-liquid batré 1000mAh 2500 puffs

    Futures: (Linda)
    1. Nepi ka 2500+ puffs
    2. Kotak tampilan warni
    3. Batré 1000mAh
    4. Nyeuseup nozzle nyaéta kadaharan kelas bahan pc lingkungan
    5. Premium Nikotin-Nyadiakeun ngaronjat potency jeung nikotin optimal ngarasakeun

    spésifikasi:

    Barang

    ESCO Bar 2500 Puffskalam vape disposable

    Puffs 2500 Puff
    Kapasitas batré 1000 mAh
    E-liquid Volume 6.0ml
    Kandungan Nikotin %5 uyah nikotin
    bahan Gliserin Sayur, Propilén Glikol, Nikotin, Rasa Alami&Jieunan
    Paranti Sarupa Puff Bar, Puff Glow, Puff Plus, Puff XTRA, Puff XXL, Bidi stick, POP Bar, POP Xtra, Bang XXL, XTRA
    Bungkusan 10 PCS dina 1 kotak tampilan,
    MOQ 100 PCS
    Rasa 1.ORANGE L IMEADE
    2.ÉS PEACH
    3.ES STRAWBERRY
    4.CANDY KAPAS
    5.ÉS SAYANG
    6.CISANG STRAWBERRY
    7. ICE BUBBLE EGUM
    8. Pisang IC E
    9. SPEARMINT
    10.PINK L .EMONADE
    11. PELANGI
    12. BLUE RASPBERRY
    13. APLIKASI BEUREUM E
    14.ÉS MANGGA
    15.ÉS ANGGUR
    16.PEACHY MANGO nanas
    17. BAKO
    18.Krim STRAWBERRY
    19. KARAMEL Asin tiis
    20.BIRU RAZZLEBERRY dalima