spanduk_utama

JEX Cube

  • Cina Grosir Rokok Elektronik Jex Cube 6000puffs 12ml Cina Ecig Vape Pen Harga Terbaik Vape

    Cina Grosir Rokok Elektronik Jex Cube 6000puffs 12ml Cina Ecig Vape Pen Harga Terbaik Vape

    TABEL SPESIFIKASI Model No JEX CUBE Puffs 6000 Puffs Tank Kapasitas 12 ml Nikotin 0%, 2%, 5% Batré 12 mAh Flavor 20 Flavors Spésifikasi 54.34*19.82*68.29 mm Type Disposable Vape Trademark SHOWS PICTURES pikeun mastikeun SHOWS PICTURES SHOWS PICTURES pikeun mastikeun desain JEX PICTURES pribados rasa finest.• puffs rongkah pikeun vape di jalan Anjeun.• switch hawa pikeun vaping bébas.• Sistim nyoco ditangtoskeun sangkan pangalaman pangalusna.• awan gedé, gedé satisfying.Naon waé anjeun ...