spanduk_utama

Vabeen Plum 5000puffs

  • FDA Vabeen Plum 5000puffs Disposable Tank Kapasitas Vape

    FDA Vabeen Plum 5000puffs Disposable Tank Kapasitas Vape

    PLUM mangrupikeun alternatif anu saderhana sareng merenah pikeun ngaroko sareng nyegerkeun definisi vaping.The 12ml ultra-gede kapasitas e-cair, batré rechargeable badag tur téhnologi VFEELING, mawa anjeun hiji pangalaman vaping unprecedented.Mimitian perjalanan anyar anjeun ayeuna sareng PLUM.

    The VFEELING coil nampilkeun wewengkon pemanasan leuwih badag sarta laju pemanasan gancang merata panas e-cair, mantuan eta pinuh atomized, dibandingkeun jeung coil biasa, pikeun uap masif, rasa unggul tur hadé tikoro hit on unggal puff.

    • Katun organik impor
    • Nyerep kuat
    • 1.1Ω Premium bahan pemanasan Ni-Cr
    • Panjang umur

    Upami anjeun resep kana produk kami, mugia anjeun tiasa ngahubungi kuring nalika anjeun sayogi.(Cik Jade)