spanduk_utama

bang xxl

  • Bang XXL 2000 Puffs Disposable Vape Pen Bar Elf roko éléktronik

    Bang XXL 2000 Puffs Disposable Vape Pen Bar Elf roko éléktronik

    Bang XXL mangrupikeun vape bentuk pulpén kalayan 2000 puffs, Sél batré standar ngadukung waktos kerja anu lami, raos saé kalayan pangalaman puff anu saé, uap ageung sareng puff lancar pisan, 100% NO bocor, sareng OEM wilujeng sumping.

  • Hot Selling Bang XXL Disposable Vape Pen 2000puffs Batré 800mAh

    Hot Selling Bang XXL Disposable Vape Pen 2000puffs Batré 800mAh

    Bang xxl disposable e-Rokok vape 18 warna 800mah 6 ml dijual(Linda)

    Fitur:

    Disposable
    Non-Refillable
    5%
    vape

    Rasa anu sayogi:

    Sadayana Warna sayogi, wilujeng sumping pikeun pesenan!

    spésifikasi:
    Model NO.:

    Bang xxl

    Batré: 800 mah
    Puff: 2000 Warna: 18
    Kapasitas: 6ml OEM / ODM: Aya

    rasa:
    1. es pisang
    2. és blueberry
    3. és gelembung
    4. mint tiis
    5. beruang gummy
    6. semangka subur
    7. és mélon madu
    8. jeruk nipis
    9. jambu mangga
    10. és krim strawberry
    11. strawnana
    12. roko roko
    13. semangka strawberry
    14. apal beureum
    15. és peach
    16. és apel
    17. buah markisa raz beureum
    18. mangga nanas