spanduk_utama

IJOY Lio

  • IJOY Punk 4500puffs Desain Mesh Coil Disposable Pen Vape

    IJOY Punk 4500puffs Desain Mesh Coil Disposable Pen Vape

    SPESIFIKASI:
    • Ukuran: Ø26.5mm * 106mm
    • Kamampuh Batré: 1200mAh
    • Modeu Kaluaran: 11W (3.5V)
    • Tipe ngecas: NO
    • Bahan: PC,PCTG,Stainless Steel
    • Résistansi: 1.1Ω Mesh2 Coil
    • Kapasitas E-cair anu dieusi: 12ml(4500puffs)
    • Nikotin: 50mg / 30mg

    Paket:
    1 * iJOY PUNK DISPOSABLE
    Pertengahan pak: 10 * iJOY PUNK DISPOSABLES

    Upami anjeun leres-leres resep kana produk kami, mugia anjeun tiasa ngantunkeun inpormasi nyata anjeun, sapertos E-mail, WhatsApp, Telegram, WeCaht, teras kuring tiasa langsung ngahubungi anjeun.(Cik Jade)

  • Grosir Lio Boom Disposable Vape 3500puffs Pod 1400mAh 10ml

    Grosir Lio Boom Disposable Vape 3500puffs Pod 1400mAh 10ml

    Fitur

    Ukuran : Ø 24,5 x 100 mm
    Kapasitas: 10ml (5%)
    lalawanan: 1.0Ω
    Batré: 1400mAh
    Puff: 3500
    Bungkusan: 10pcs / Box, 300pcs / Karton (Linda)
  • Lio Nano 3500 Puff 7ml Cloud Pod Rasa Vape Pangalusna

    Lio Nano 3500 Puff 7ml Cloud Pod Rasa Vape Pangalusna

    Lio Nano mangrupikeun alat vape disposable kalayan desain gaya pen sareng coil bolong.Ieu ngandung 7 ml, 5% uyah nikotin, e-jus na vape nepi ka 3500 puffs kalawan 20 packing luar béda, nu bisa ngahontal tujuan waterproof, anti serelek.

     

  • Lio Boom 10 Ml Harga Grosir Anyar E- roko Disposable Vape

    Lio Boom 10 Ml Harga Grosir Anyar E- roko Disposable Vape

    Lio Boom mangrupikeun vape kalayan 10 ml, éta coil bolong sareng kapasitas tank raksasa.Kalawan 3500 Puffs, sarta kaluar packing bisa ngaropéa, Cai mibanda 21 rasa runtuyan buah.Ieu ngan cara bebas tar pikeun ngarasakeun roko!

  • Lio Bee Lit 6ml Custom Vaporizer Pen Rokok Electronic Disposable

    Lio Bee Lit 6ml Custom Vaporizer Pen Rokok Electronic Disposable

    Lio Bee Lit mangrupikeun vape 6 ml kalayan warna belang pelangi.Cai mibanda 3% jeung 5% uyah Nic sarta rojongan pikeun OEM, 20 Rasa sadia pikeun milih, bolong coil tiasa nawiskeun aliran hawa stabil.Vape disposable gampang dianggo, henteu tiasa dicas deui bakal ngahémat waktos anjeun.Daya tahan adonan 1300 mah cukup pikeun dianggo.Biasana, éta 10 lembar kotak kalayan rasa, sareng 300 lembar karton, beuratna 17kg.Panungtungan tapi teu saeutik,MOQ ngan 100 lembar.

     

  • Ijoy Lio Nano Disposable Vape Kit 800 Puffs

    Ijoy Lio Nano Disposable Vape Kit 800 Puffs

    Jual Panas Baru Datang Ijoy Lio Nano Disposable Vape Kit 800 Puffs 650Mah Disposable Pod Vape Pen Ecig Disposable Vape

    LIO NANO nyaéta coil pangleutikna disposable di dunya, ngan 25g / 6.5mm, ukuran leutik tapi awan badag.Éta hadir sareng desain tarikan & maén anu dipaténkeun.Powered by 650mAh diwangun-di batré jeung kaluaran 12w, sarta 3ml prefilled e-cair, 800+ puffs.Salaku tambahan, 20 rasa anu luar biasa nyaéta pilihan, pod transparan pikeun gampang mariksa tingkat e-cair.(Linda)