spanduk_utama

510 tipe batré CBD

  • 510 Panyambung CBD Batré 300/650/900/1100 mah

    510 Panyambung CBD Batré 300/650/900/1100 mah

    510 tipe konektor CBD batré ngan cocog pikeun CBD vape, éta boga 300, 650, 900, 1100 mAh volume batré pikeun chioce Anjeun, mangga perhatikeun yén parameter.Simkuring hoyong nyadiakeun Anjeun sampel saméméh anjeun nempatkeun urutan bulk, borongan kuantitas urutan minimum urang téh 200 lembar, urang tiasa ngalakukeun logos sorangan, produk design sorangan pikeun anjeun ogé.Tapi kuantitas pesenan minimum OEM béda ti MOQ borongan, upami anjeun resep kana batré kami, mugia anjeun tiasa ngahubungi kuring nalika anjeun sayogi.(Cik Jade)