spanduk_utama

R jeung M Ghost 4000

  • Rokok éléktronik disposable Randm Pocong 4000 Puffs

    Rokok éléktronik disposable Randm Pocong 4000 Puffs

    Spésifikasi utama: (Linda)

    Puffs 4000
    Batré 650mAh
    Kapasitas E-cair 10ML
    Fitur tina Drip Tip Babak netes Tip Jeung Golden Ring
    Kakuatan nikotin 6% / 60mg/ml
    Kontrol Aliran Udara Aliran hawa adjustable handap
    Rasa Biasa 1. És Mint 2. Razz Biru 3. És Pisang 4. Permén Kapas 5. Permén Pelangi 6. És Gembur
    7. Strawberry Cheese Cake 8. Energy Inuman 9. Pina Colada Rum 10. Strawberry Yoghurt
    OEM / custom MOQ 2K unggal rasa jeung 10K meuli QTY