spanduk_utama

RandM Tornado 8000puffs

  • RANDM TORNADO 8000 GROSIR GROSIR PERANGKAT VAPE PANGKALAN ALIRAN UDARA (8000 PUFF)

    RANDM TORNADO 8000 GROSIR GROSIR PERANGKAT VAPE PANGKALAN ALIRAN UDARA (8000 PUFF)

    RandM Tornado 8000 mangrupikeun alat vape disposable kalayan kontrol aliran hawa sareng tiasa dicas deui.
    Ieu ngandung 16ml 0/2/3/5% uyah nikotin e-jus jeung vape nepi ka 8000 puffs.
    Aya 31 rasa pikeun anjeun pilih.
    Kontrol aliran hawa ngamungkinkeun anjeun milih tempat anu paling cocog sareng anjeun gaduh port Type-C anu tiasa dicas deui di bagian handap alat,
    nu guratte anjeun rengse serelek panungtungan tina ejuice dina tank sadaya waktu.