. Cina Voopoo V.Suit Vape pod Emod Kit 40W 1200mAh Produsén jeung Supplier |Bellaga

Voopoo V.Suit Vape Pod Mod Kit 40W 1200mAh

Katerangan pondok:

VOOPOO V.SUIT Pod Kit dilengkepan batré 1200mAh.Éta ngahijikeun Chip GENE anu kuat kana awak utama V.SUIT pikeun nyugemakeun pangalaman kinerja.Hatur nuhun kana chip GENE, V.SUIT tiasa ngahasilkeun kakuatan maksimal 40 watt.Voopoo V.SUIT pod vape kit integrates layar OLED 0,54 inci, dimana anjeun tiasa pariksa setélan parameter jeung Jumlah puffs.Tangtu, V.SUIT dilengkepan pod PnP MTL anyar, hatur nuhun kana PnP-TR1 anyar jeung PnP-TM2 Coil, coils ieu husus dirancang pikeun ngahontal vaping MTL purest.V.SUIT PnP MTL pod boga kapasitas 2ml, eta oge bisa ngarojong coils PnP of 0.3ohm na luhur, naha éta téh H-DL atanapi MTL, anjeun tiasa manggihan pilihan paling merenah.Salian polong dina pakét, V.SUIT ogé ngadukung PnP Pod Cartridge pikeun H-DL vaping.

Upami anjeun resep kana produk kami, mugia anjeun tiasa ngantunkeun inpormasi anjeun anu nyata, sapertos E-mail, WhatsApp, WeChat, Telegram supados kuring tiasa ngabales anjeun langkung gancang.(Cik Jade)


Rincian produk

Tag produk

Mitra:

  • Ukuran: 26 x 26 x 100 mm
  • Bahan: Plastik
  • beurat: 69g
  • Kapasitas batré: 1200mAh batré diwangun-di
  • Kaluaran Daya: 5-40W
  • Tegangan kaluaran: 3.2-4.2V
  • lalawanan: 0.3-3.0Ω
  • mamerkeun: 0.54″ Layar OLED
  • Kamampuh: 2ml
  • Bahan: PCTG
  • Jinis eusian: eusian handap
  • Résistansi: 1.2Ω (PnP-TR1) 0.8Ω (PnP-TM2)

Item Nembongkeun

Voopoo V.Suit

Voopoo V.Suit Voopoo V.Suit H411b0a18fddf429ea4e6866f63405435s Voopoo V.Suit Voopoo V.Suit

Fitur:

  • Desain palapis kulit-kawas
  • 1200mAh Batré Diwangun-di
  • Ngecas Gancang Tipe-C
  • 5-40W kakuatan adjustable
  • Rasa Satisfying ku GENE Chip
  • Layar OLED 0,54 inci
  • Lip Bionic Desain PnP MTL pod
  • Cocog sareng Séred X / Séred S PnP Pod Cartridge
  • Ditingkatkeun PnP Coils
  • Tujuh Protection Kasalametan

Voopoo V.Suit Voopoo V.Suit Voopoo V.Suit Voopoo V.Suit 

Daptar bungkusan:

  • 1 x Alat V.SUIT
  • 1 x PnP MTL Pod (2ml)
  • 1 x PnP-TR1, 1.2ohm
  • 1 x PnP-TR2, 0,8ohm
  • 1 x Kabel Tipe-C
  • 1 x Manual Pamaké

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami