. Cina Vozol Alien 5000 Puffs 13ml Disposable 20 Buah Rasa E-Cig Vape Pen Produsén jeung Supplier |Bellaga

Vozol Alien 5000 Puffs 13ml Disposable 20 Rasa Buah E-Cig Vape Pen

Katerangan pondok:

VOZOL Alien 5000 Disposable Kit gaduh fitur ieu:

1. Inheriting rarancang dazzling jeung kristal garis Alien, dilahirkeun lumaku

2. Bentuk kotak langsing sareng profil melengkung sareng tip tetes sungut, karasa langkung saé dina panangan atanapi ku biwir

3. 3 runtuyan (buah / smoothie / sip & sip) & 20 rasa luscious taya tandingan

4. Enlarged 5000 puffs, kalawan 1.2ohm VAMT bolong coil pikeun awan badag sarta rasa euyeub

5. Airflow misah pikeun inhaling jeung ngaktipkeun, greatly ngaronjatkeun stabilitas vaping


Rincian produk

Tag produk

spésifikasi:
Parameter fisik:
Ukuran: 47.7*23.5*75mm

Kamampuh: 14ml

Nic-Konsentrat: 5%(FDA)/2%(TPD)

lalawanan: 1.2Ω bolong

Batré: 500mAh tiasa dicas deui

Puff: 5000

Parameter fisik:
Ukuran: 47.7*23.5*75mm
Kamampuh: 14ml
Nic-Konsentrat: 5%(FDA)/2%(TPD)
lalawanan: 1.2Ω bolong
Batré: 500mAh tiasa dicas deui
Puff: 5000

Rasa anu sayogi:
1. Strawberry Kiwi
2. Banana Smoothie
3. Manuk Leuweung
4.Semangka Limun
5. Lemonade pink
6.Blue Razz És
7. Lemon Mojito
8. Lidah Anggur
9. Énergi Apple
10. Pudding Endog Caramel
11. Strawberry Pisang
12. Buah prambus samangka
13. Mangga Strawberry
14. Buah Markisa Jambu Kiwi
15. Buah markisa alpuket
16. Semangka Smoothie
17. Manggo Peach Smoothie
18. Mawar Mawar
19. Jahé Ale
20.Krim Rusia Bodas

Haseup vozol alien Vozol Bar Vozol

5000 Puff 6000 Puff

Jasa kami:
Kumaha nempatkeun pesenan:
1. Ngabejaan urang model, kuantitas jeung rasa nu peryogi, lajeng urang bakal pariksa harga panganyarna kalawan diskon pikeun anjeun.
2. Konfirmasi wincik urutan, lajeng PI bakal dikirim ka anjeun.
3.Atur pamayaran,urang bakal nganteurkeun barang dina 3-5 poé lamun di stock sanggeus narima pembayaran.

jasa purna jual:
1,6 bulan jaminan pikeun batré jeung 3 bulan jaminan pikeun atomizer nu.
2. Lamun aya cacad, ngagantian bébas anyar bakal dikirim ka anjeun.
3.Shipping ku parusahaan pengiriman barang affordable sarta lagu status dugi resi.

Naha Pilih AS?
1.Factory jualan langsung di ShenZhen, basa produksi pangpentingna pikeunE-Rokok.
2.OEM & ODM jasa sadia tur warmly wilujeng sumping.
3.New produk kaluaran unggal bulan kalayan desain unik sarta harga affordable.Kami gaduh high-end, mid-range pasar sareng produk low-end pikeun nyumponan kabutuhan pasar anjeun anu béda
4.Rich pangalaman: leuwih ti 5 taun di developping, ngarancang jeung produksi pangalaman.
5,7 × 24 jam jasa profésional sarta haneut-hearted.

Pangiriman & pamayaran:
pesenan 1.Small ku FedEx / UPS / DHL / TNT kana panto anjeun, bakal nyandak 5-7 poé.
2.Bulk pesenan ku hawa atawa ku laut ka port atawa ka panto anjeun, bakal nyandak 6- 35 poé.
3.Payment tiasa T / T sateuacanna.OEM urutan 50% deposit na kasaimbangan saméméh pengiriman barang

FAQ:
1.Naha kuring kudu meuli ti anjeun?
Kualitas anu saé kalayan harga anu berpatutan sareng jasa anu haneut, langkung seueur produk énggal.

2.How ngeunaan waktos kalungguhan?
Lamun barang di stock, urang bakal dikirim kaluar pas sanggeus narima pembayaran.
Upami kehabisan stok, pesenan alit dina 1 minggu sareng pesenan massal dina 2 minggu.

3.Upami produk tiasa nganggo logo kuring?
Urang tiasa nyitak logo anjeun dina produk sareng bungkusan dumasar kana kabutuhan anjeun.

4.How nungkulan produk faulty?
Departemén kontrol kualitas urang ketat pisan sareng unggal produk, tingkat cacad kirang ti 0,09%.
Salila periode garansi, upami aya produk anu lepat, kami bakal ngirim produk énggal ka anjeun gratis.

5. Naha anjeun ngagaduhan sertipikat?
Leres, kami gaduh sertipikat CE, Rohs sareng TPD. Upami anjeun peryogi sertipikat sanés, kami resep nawiskeun pikeun anjeun.
(Linda)


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami