. Cina Low MOQ 100PCS The Cheappest Rechargerable 5000puffs Eonys Maxr Disposable Vape Produsén jeung Supplier |Bellaga

Low MOQ 100PCS The Cheappest Rechargerable 5000puffs Eonys Maxr Disposable Vape

Katerangan pondok:

1.E-cairan Kamampuh: 13ml
2. Batré: Batré Rechargeable 650mAh
3. Coils bolong Coil
4. Nikotin: 2% atawa 5% (50mg)
5. Puffs: 5000 Puffs
6. Rasa;10 rasa


Rincian produk

Tag produk

Low-MOQ-100PCS-The-Murah-Rechargerable-5000puffs-Eonys-Maxr-Disposable-Vape.webp (1) Low-MOQ-100PCS-The-Murah-Rechargerable-5000puffs-Eonys-Maxr-Disposable-Vape.webp (2) Low-MOQ-100PCS-The-Murah-Rechargerable-5000puffs-Eonys-Maxr-Disposable-Vape.webp (3) Low-MOQ-100PCS-The-Murah-Rechargerable-5000puffs-Eonys-Maxr-Disposable-Vape.webp (4) Low-MOQ-100PCS-The-Murah-Rechargerable-5000puffs-Eonys-Maxr-Disposable-Vape.webp (5) Low-MOQ-100PCS-The-Murah-Rechargerable-5000puffs-Eonys-Maxr-Disposable-Vape.webp (11)

Inpo dasar.

Modél No. Eonys Maxr Batré 650 mAh
Kakuatan nikotin 50 mg Résistansi 1,2 emh
Gulungan Coils bolong Tipe Vape Disposable Rechargerable
Port ngecas Tipe C Nikotin 5%
MOQ 100 Pangiriman 3-15 poé
Rasa 10 Asalna Cina
Sertipikat CE RoHs Mérek dagang Eonys

Kumaha mesen
1. Punten wartosan kami pikeun terang naon barang, kuantitas, warna, jsb anu anjeun hoyong pesen.

2. Proforma invoice (PI) bakal dikirim ka anjeun sakumaha per informasi urutan Anjeun.
3. Mangga parios PI.Upami sadayana OK, kami bakal ngirim barang ASAP saatos mayar anjeun.
4. Cara pengiriman barang panggancangna sareng ékonomi bakal dipilih pikeun ngirimkeunana ka anjeun.
5. Door to door service.6. Pariksa pakét anjeun sarta pastikeun sakabéh barang bisa nyugemakeun anjeun.

Punten kontak sareng kami upami anjeun resep kana industri rokok éléktronik,

kami bakal nawiskeun anjeun inpormasi anu kami terang, barang kualitas pangsaéna sareng harga anu lumrah.

Urang dimaksudkeun pikeun ngawangun panjang hubungan bisnis istilah tinimbang supplier basajan,

jadi salami mungkin, urang bakal mantuan dina iraha wae.(Miss Viola)

 


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami