. Cina Maskking Super Cc 2500 Puffs E-Rokok 8,5 ml disposable vape Produsén jeung Supplier |Bellaga

Maskking Super Cc 2500 Puffs E-Rokok 8,5 ml vape disposable

Katerangan pondok:

Bungkusan & MOQ:
Masing-masing nganggo kotak pakét tunggal.
Unggal kotak leutik ngandung 10 bungkus.
Kuantitas Minimum Order nyaéta 100 bungkus
.


Rincian produk

Tag produk

2500 PuffMaskerdisposableVapeSUPER CC
Rasa OME
Wadahna 8,5 ml
Nikotin 5% Nikotin
Résistansi 1,2 ohm
Batré 1500 mah
Puff 2500 Uih
Rasa És Krim Vanili, És Mangga, Cappuccino, Jeruk Nipis Pomelo, jsb
Mérek dagang Masker
Paket Angkutan Kotak karton teuas

Panjelasan Produk

2022-Anyar-Super-Cc-2500-Puffs-E-Rokok-8-5-Ml-Maskking (1) 2022-Anyar-Super-Cc-2500-Puffs-E-Rokok-8-5-Ml-Maskking (2) 2022-Anyar-Super-Cc-2500-Puffs-E-Rokok-8-5-Ml-Maskking (3) 2022-Anyar-Super-Cc-2500-Puffs-E-Rokok-8-5-Ml-Maskking (4) 2022-Anyar-Super-Cc-2500-Puffs-E-Rokok-8-5-Ml-Maskking (5) 2022-Anyar-Super-Cc-2500-Puffs-E-Rokok-8-5-Ml-Maskking (6) 2022-Anyar-Super-Cc-2500-Puffs-E-Rokok-8-5-Ml-Maskking

 

Kumaha mesen:1. Béjakeun modél jeung jumlah nu rék dipesen jeung dimana ngirim barang.2.Kami bakal ngawalon patarosan anjeun sareng email pikeun konfirmasi, saatos éta kami bakal ngaluarkeun invoice proforma ka anjeun.3.Mariksa PI sareng mastikeun pikeun kami, kami bakal ngatur produksi ASAP nalika pamayaran ditampi.

4. Kami bakal nyandak poto pikeun anjeun pikeun mastikeun sareng nganteurkeun barang pas.

5. Kirim nomer tracking pikeun anjeun sarta lagu barang pikeun anjeun nepi ka anjeun meunang eta.

Keunggulan Kami:

1.Pabrik ISO9001--Jaminan kaamanan;
2.Unik R & D Tim—-Jaminan kreativitas
(hususna pikeun kaperluan ODM, urang boga patén-patén pikeun sakabéh produk urang);
3.Mesin nguji--Jaminan kualitas.
OPerusahaan ur

ShenZhen Bellaga Technology Co., Ltd. mangrupikeun pabrik pabrik terpadu perusahaan sareng departemén dagang sareng pusat desain ti saprak 2012, ngurus utamina dina ngarancang, manufaktur sareng ngékspor rokok éléktronik anu tiasa dianggo nganggo e-cair, produk e-rokok disposable emtpy, kalam vape disposable minyak kandel. , jsb produk, babarengan jeung panalungtikan sarta pamekaran mesin sarta equipment.Bellaga geus kantor pusatna di puseur finansial Asia - Hong Kong, exerting kaunggulan port bébas pikeun ngembangkeun bisnis internasional, sanggeus ngadegkeun hubungan bisnis deukeut jeung éksténsif jeung konsumén di Amérika. , Eropa, Jepang jeung Asia Tenggara, utamana Amerika, Eropa, etc.Before kami attened USA e cig paméran, Rusia e cig paméran, komo didatangan konsumén urang jeung mantuan rék dilegakeun pasar maranéhanana.Produk urang ngarasakeun reputasi alus diantara konsumén urang (Linda)


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami